• PRO TV
  • Familia soțului Danei Roba rupe tăcerea! Ce declarații a făcut fratele lui Daniel Balaciu: „Nu voia să o omoare”

Familia soțului Danei Roba rupe tăcerea! Ce declarații a făcut fratele lui Daniel Balaciu: „Nu voia să o omoare”

Familia soțului Danei Roba rupe tăcerea! Ce declarații a făcut fratele lui Daniel Balaciu: „Nu voia să o omoare”

Cazul Danei Roba continuă să ocupe primele pagini ale ziarelor, după ce femeia în vârstă de 31 de ani a fost snopită în bătaie de propriul soț. Fosta parteneră a lui Nicolae Guță și-a revenit ca printr-un miracol după măcelul pe care l-a trăit. 

Dana Roba este una dintre cele mai cunoscute make-up artiste de la noi din țară. Femeia s-a făcut remarcată cu ani în urmă, atunci când frecventa posturile de televiziune alături de iubitul ei de la vremea respectivă, manelistul Nicolae Guță. Ulterior, femeia a ales să meargă pe un alt drum și și-a dedicat viața atât lui Dumnezeu, cât și pasiunii sale. 

Vedeta este căsătorită cu Daniel Balaciu, bărbatul care a bătut-o cu bestialitate în momentul în care a aflat că femeia vrea să divorțeze. Acesta a pus mâna pe un ciocan și a lăsat-o pe make-up artista într-o baltă de sânge, în timp ce fetele lor au fost martore la toată scena cumplită

După ce a fost operată pe creier timp de 9 ore și a petrecut 24 de zile în spital, Dana Roba și-a revenit ca printr-un miracol, iar în acest moment se află, alături de fiicele ei, în locuința în care a fost la un pas să își piardă viața. (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CUM ARATĂ DANA ROBA ACUM). Vedeta a vorbit public despre chinurile prin care a trecut și susține că doar Dumnezeu a salvat-o din tragedie. 

Acum, fratele lui Daniel Balaciu a ieșit public și a vorbit, din perspectiva lui, despre incidentul cumplit. Acesta susține că se afla cu soția lui acasă în momentul în care fratele său a bătut-o cu bestialitate pe vedetă. Cu toate că înțelege fapta acestuia, Marius continuă să își apere ruda, spunând că Daniel este un om muncitor și iubitor. 

„Ei știu ce a fost între ei. Eram acasă cu soția mea înainte să se întâmple acest lucru. Cu o lună înainte ne-am rugat împreună, iar după fratele meu s-a pus în genunchi și a zis: “Dana, îmi pare rău ce s-a întâmplat între noi, iartă-mă.

Ea a zis că nu-l iartă că a luat decizia după știu că au mers foarte mult la biserică și socializau. Sțiu că fratele meu a fost dintotdeauna un băiat și dormea cu Biblia pe piept. Așa îl cunosc pe Daniel, el a fost un băiat care a lucrat la Jandarmeria Română și care a fost campion național la șah. Un băiat care și-a crescut copiii și știe toată Timișoara”, a spus Marius pentru CANCAN

Mai mult decât atât, Marius susține că în ziua atacului Daniel i-a adus Danei 50 de trandafiri, moment în care femeia l-ar fi înjurat. Bărbatul a mai declarat că fratele său a fost provocat să acționeze în asemenea fel deoarece vedeta a aruncat cu o jucărie după el, apoi l-a lovit cu piciorul:

„Daniel tot timpul a avut bani. A avut echipă de fotbal. A fost 4 ani în prenatal. Fratele meu ți-a adus 50 de trandafiri. A zis că l-a atacat Dana de dimineață și că l-a certat. Așa a zis fratele meu că prima dată l-a înjurat verbal.

El nu era într-o stare bună în acea dimineață și a zis că Dana l-a înjurat și că a aruncat cu o jucărie de lemn și l-a lovit în cap și că are zgârieturi. A zis că l-a mai lovit cu un picior și că nu a mai judecat. Am fost la el. El spune că a fost provocat și că a cedat. El nu voia să o omoare că dacă voia o omora. El a zis că i-a dat încet”, a adăugat el pentru sursa citată. 

Sursă foto: Dana Roba/Instagram, Arhivă PROTV

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni