• PRO TV
  • Leandro De Niro, nepotul actorului Robert De Niro, a murit la vârsta de 19 ani

Leandro De Niro, nepotul actorului Robert De Niro, a murit la vârsta de 19 ani

Leandro De Niro, nepotul actorului Robert De Niro, a murit la vârsta de 19 ani

Nepotul lui Robert De Niro, Leandro De Niro Rodriguez, a murit la vârsta de 19 ani. Vestea a fost dată de mama băiatului, Drena De Niro, fiica adoptivă a actorului din "Goodfellas". Aceasta nu a dezvăluit și cauza morții, anunță Dailymail.

Drena De Niro (51 de ani), fiica adoptivă a lui Robert De Niro din căsătoria cu Diahnne Abbott, a confirmat vestea morții fiului ei pe rețelele sociale, printr-un mesaj extrem de emoționant. Tânărul a încetat din viață la 19 ani, fară a se cunoaște, încă, motivul morții.

„Îngerul meu frumos și dulce. Te-am iubit dincolo de cuvinte sau de orice descriere din momentul în care te-am simțit în pântece. Tu ai fost bucuria mea, inima mea și tot ce a fost vreodată pur și real în viața mea. Mi-aș dori să fiu cu tine chiar acum. Mi-aș dori să fiu cu tine. Nu știu cum să trăiesc fără tine, dar voi încerca să merg mai departe și să răspândesc dragostea și lumina pe care m-ai făcut să le simt atât de mult din momentul în care am devenit mama ta”, a scris Drena, în dreptul unei fotografii cu Leandro, pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drena (@drenadeniro)

Leandro De Niro Rodriguez avea 19 ani și, la fel ca bunicul său celebru și mama sa, era actor, jucând alături de Drena De Niro în peliculele "A star is born" (2018) și "Cabaret Maxime" (2018).

Moartea sa vine la o luna după ce Leandro a apărut alături de familia sa într-o postare pe Instagram, cu ocazia Zilei Mamei.

Sursă foto: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni