• PRO TV
  • Kira Hagi, apariție rară alături de fratele ei, Ianis! Cât de frumoasă este fiica lui Gică Hagi

Kira Hagi, apariție rară alături de fratele ei, Ianis! Cât de frumoasă este fiica lui Gică Hagi

Kira Hagi, apariție rară alături de fratele ei, Ianis! Cât de frumoasă este fiica lui Gică Hagi

Ianis Hagi este în culmea fericirii de când iubita sa, Elena Tănase, a spus DA într-un cadru de vis la Paris. Fiul lui Gica Hagi a început să fie activ pe rețelele de socializare și recent și-a surprins fanii după ce a postat câteva imagini alături de viitoarea sa soție, Elena. Într-una din fotografii apare și Kira, fiica lui Ianis Hagi. 

Dacă Ianis a ales să calce pe urmele tatălui, Kira a studiat actoria peste Ocean. Fiica lui Gică Hagi a absolvit Academia de Film de la New York.

Prima apariție a Kirei Hagi pe o scenă de teatru a fost în piesa „Fetița cu chibrituri”. Tânăra a debutat în lumea filmelor în 2014, în scurt-metrajul „București, te iubesc!”, iar în 2018 a avut rolul principal în piesa de teatru „Martha”. 

Kira este o apariție discretă și postează rareori imagini pe conturile de socializare. În fotografiile publicate de Ianis Hagi, Kira apare zâmbitoare într-un deux piece roz, lângă fratele ei și viitoarea cumnată. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ianis Hagi (@ianishagi)

Ianis Hagi s-a bucurat de o escapadă scurtă alături de familie și iubita sa. Cei doi au mers la shopping, au făcut plajă și s-au bucurat de plimbări pe mare. 

Ianis Hagi și Elena Tănăse formează un cuplu de câțiva ani, însă abia în anul 2021 au recunoscut oficial că sunt împreună. Tânăra face parte dintr-o familie aromână, cunoscută pe plan local, iar tatăl ei are mai multe afaceri în domeniul agriculturii și al construcțiilor. 

Familia Elenei Tănase este înstărită și cunoscută pe plan local, potrivit Cancan. Tânăra mai are un frate mai mare, pe nume Dimci Tănase. Potrivit presei locale, Gica Hagi a participat la botezul copilului fratelui Elenei Tănase, iar cele două familie au o relație de prietenie. 

Fotografii: Instagram/ Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni