• PRO TV
  • Alina Marymar, mesaj de susținere pentru Dana Roba! Ce i-a transmis iubita lui Tzancă Uraganu

Alina Marymar, mesaj de susținere pentru Dana Roba! Ce i-a transmis iubita lui Tzancă Uraganu

Alina Marymar, mesaj de susținere pentru Dana Roba! Ce i-a transmis iubita lui Tzancă Uraganu

Dana Roba, femeia bătută cu bestialitate de soțul său, are parte de toată susținerea în aceste momente. Mai multe persoane publice i-au transmis mesaje, iar printre acestea se numără Alina Marymar, iubita lui Tzancă Uraganu, dar și Georgiana Lobonț.

În urmă cu o lună, Dana Roba a fost bătută cu bestialitate de soțul său și lăsată într-o baltă de sânge. După mai multe operații și zile întregi de stat în comă, femeia a ajuns în sfârșit acasă, alături de fetițele sale, Celine și Chantal. Se recuperează și are tot sprijinul din partea oamenilor, iar cele mici îi dau putere să meargă mai departe. Din nefericire, nu poate munci, deși își dorește enorm acest lucru, așa că se bazează pe susținerea părinților săi, dar și a persoanelor care au ajutat-o cu bani.  

Mutilată pe viață, cu doi copii pe care trebuie să îi crească și fără 20.000 de euro din economii, asta fiindcă Daniel Balaciu i-a furat tot după ce a lăsat-o într-o baltă de sânge. Cazul său a ajuns la urechile tuturor, iar printre cei care îi sunt aproape se numără și persoane publice, precum Culiță Sterp, Tzancă Uraganu și iubita sa, Marymar, dar și Georgiana Lobonț.

Te iubesc! Ești cea mai puternică femeie pentru fetițele tale! Cea mai frumoasă ❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ ❤ ️”, a fost mesajul scris de iubita lui Tzancă Uraganu, pe contul de Instagram.

„Să o ajutăm pe Dana să se facă bine și să își poată crește cele două fetițe”, a scris Georgiana Lobonț pe pagina sa personală de Instagram. 

Sursă foto: Arhivă

Vezi și: Dr. Horațiu Ioani, medic neurochirug, despre herniile de disc

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni