• PRO TV
  • Dana Roba, declarații halucinante despre Daniel Balaciu! Ce a făcut soțul său după ce a mutilat-o cu ciocanul

Dana Roba, declarații halucinante despre Daniel Balaciu! Ce a făcut soțul său după ce a mutilat-o cu ciocanul

Dana Roba, declarații halucinante despre Daniel Balaciu! Ce a făcut soțul său după ce a mutilat-o cu ciocanul

Necazurile se țin lanț de Dana Roba! Întoarsă acasă după aproape o lună în care s-a zbătut între viață și moarte pe patul de spital, make-up artista face o serie de noi declarații cutremurătoare.

Deși stăteau în aceeași casă, Dana Roba și Daniel Balaciu erau separați de mai multe luni. Bărbatul a plănuit bătaia în urma căreia make-up artista aproape și-a pierdut viața, dat fiind faptul că și-a dus cele două fetițe, pe Chantal și Celine, la bunici în ziua respectivă. 

În urmă cu doar câteva zile, Dana Roba a fost externată, iar în aceste momente se află în casa sa din Timișoara, acolo unde fostul soț a mutilat-o cu ciocanul. Se recuperează și are tot sprijinul din partea oamenilor, iar fetițele ei îi dau putere să meargă mai departe. Din nefericire, nu poate munci, deși își dorește enorm acest lucru, așa că se bazează pe susținerea părinților săi, dar și a persoanelor care au ajutat-o cu bani.  

Mutilată pe viață, cu doi copii pe care trebuie să îi crească și fără 20.000 de euro din economii, asta fiindcă Daniel Balaciu i-a furat tot după ce a lăsat-o într-o baltă de sânge. Dana Roba a vorbit, într-un interviu acordat jurnaliștilor de la Cancan.ro, despre banii pe care soțul său i-a luat în ziua măcelului.

„Eu nu mai pot să lucrez acum și mă doare foarte tare. Cei care au văzut numărul meu de cont au trimis cât au putut, 100 de lei, 200 de lei. Le sunt recunoscătoare. Mă voi întreține cu ajutorul părinților. Dar cred că Dumnezeu mă va face repede bine. Nu-mi mai simt nasul, dinții pe partea de sus nu-i mai simt, nu mai am miros…

După ce mă voi opera, am convingerea că voi fi foarte bine. Înainte să pățesc asta, aveam strânși 20.000 de euro pentru mașină și 8.000 de euro pentru școala copiilor. Mi-a furat cei 20.000 de euro pe care i-am strâns. Dar Dumnezeu mă va ajuta!”
, a declarat Dana Roba pentru sursa menționată anterior.

Sursă foto: Arhivă

Vezi și: Cine este bărbatul suspect că a furat arma femeii jandarm

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni