• PRO TV
  • Ce obiecte au găsit polițiștii în ghiozdanul criminalului de la Grădina Botanică din Craiova

Ce obiecte au găsit polițiștii în ghiozdanul criminalului de la Grădina Botanică din Craiova

Ce obiecte au găsit polițiștii în ghiozdanul criminalului de la Grădina Botanică din Craiova

În cursul săptămânii trecute, doi tineri în vârstă de 19, respectiv 14 ani, au fost atacați în Grădina Botanică din Craiova de către un minor de 17 ani. În urma incidentului cumplit, fata de 14 ani și-a pierdut viața, iar în acest moment atacatorul este cercetat pentru omor și tentativă de omor. 

Autoritățile din Craiova continuă să facă cercetări cu privire la tragedia din Grădina Botanică din Craiova. După mai multe analize, oamenii legii au descoperit câteva obicte suspecte în ghiozdanul atacatorului de 17 ani, care pot dovedi că tânărul și-a premeditat atacul sângeros. 

Polițiștii au găsit în ghiozdanul criminalului 2 cuțite, în afara de cel cu care a comis atacul, dar și mănuși. Tânărul de 17 se află în continuare în arest și urmează să afle care va fi pedeapsa pe care va trebui să o plătească pentru fapta comisă:

”La data de 27.06.2023 organele de poliţie au fost sesizate cu privire la faptul că la aceeaşi dată, în jurul orelor 16:00, doi tineri au fost înjunghiaţi în timp ce se aflau în Grădina Botanică din Craiova.

În urma cercetărilor efectuate de o echipă complexă formată din procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, respectiv ofiţeri de poliţie judiciară şi criminalişti din cadrul IPJ Dolj, a fost identificat autorul faptelor în persoana unui tânăr în vârstă de 17 ani-elev, care, în timp ce se afla în Grădina Botanică, aparent pe fondul unui conflict spontan cu alţi doi tineri, a scos din rucsacul pe care-l avea asupra sa un cuţit cu lama de 19 centimetri, cu care a înjunghiat-o iniţial pe persoana vătămată în vârstă de 19 ani în zona toracelui, iar apoi pe victima în vârstă de 14 ani, aplicându-i mai multe lovituri cu corpul tăietor, una dintre acestea în zona cervicală inferioară”, au transmis procurorii printr-un comunicat.

Tânărul în vârstă de 17 ani, aflat în fața judecătorilor, a mărturisit că îi pare rău pentru că a ucis-o pe fata de 14 ani:

Florin Ciocoiu, avocat: A spus că-i pare rău pentru fată, la care am rămas puțin blocat, și doamna procuror și eu și zic: și pentru băiat? Da, îmi pare rău și pentru el, dar mai puțin.

Citește și: Motivul crimei din Grădina Botanică din Craiova. Agresorul în vârstă de 17 ani a explicat cum a izbucnit atacul

Sursă foto: Arhivă PROTV, Știrileprotv

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni