• PRO TV
  • Mulți ar confunda-o cu Lady Gaga. Loredana Groza, apariție electrizantă la Nostalgia: "Senzațională vestimentația"

Mulți ar confunda-o cu Lady Gaga. Loredana Groza, apariție electrizantă la Nostalgia: "Senzațională vestimentația"

Mulți ar confunda-o cu Lady Gaga. Loredana Groza, apariție electrizantă la Nostalgia: "Senzațională vestimentația"

Weekend-ul acesta a avut loc Festivalul Nostalgia, care le-a adus oamenilor hit-urile și artiștii anilor '90 -2000. Cea care a deschis a doua seară a festivalului a fost Loredana, care a uimit cu ținuta spectaculoasă, vocea impecabilă și mișcările îndrăznețe. Iată cum a apărut diva pe scenă!

Festivalul Nostalgia a adus o serie de surprize în ediția de anul acesta. Mii de oameni s-au distrat și au dansat până în zori pe hit-urile anilor '90-2000, bucurându-se de asemenea de vocile artiștilor preferați. Pe scena Nostalgia au cântat artiști precum Loredana, Anda Adam, LA, Asia, Alex Velea, Voltaj sau Guess Who, fiecare dintre aceștia pregătind un show de excepție.

Însă, cea care a ieșit cu adevărat în evidență a fost cu siguranță Loredana. Artista de 53 de ani a livrat,  un show spectaculos, impresionând cu fiecare detaliu. De la costumație și mișcare scenică, până la voce și interacțiunea cu publicul, Loredana Groza a fost atracția serii.

Ca un cameleon, cântăreața a apărut cu un look complet diferit, de inspirație futuristă, ce a constat într-o salopetă metalică, cu decupaje în zona picioarelor, ochelari argintii, supradimensionați, un accesoriu de cap și extensii blonde, extrem de lungi, care au dus ținuta la un alt nivel. Cu așa un look, cine nu o cunoaște pe Loredana ar putea-o confunda ușor cu Beyonce sau Lady Gaga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

De aceeași părere au fost și fanii artistei, care au copleșit-o cu laude în secțiunea de comentarii de pe Instagram, după ce aceasta a publicat câteva fotografii și clipuri cu ținuta sa:

"Ai fost super cool! Ca de fiecare dată! Respect pentru munca ta și mulțumesc și pentru spectacolul de aseară! Un adevărat profesionist! Felicitări, Loredana!", "Senzațională vestimentația! Ai știut mereu să te reinventezi și să fii mereu wow! Artist adevărat.", "Ai depășit-o și pe Lady G", "Cu ce navă ai venit și în ce spațiu ai nimerit? Începe explorarea lumii noi, cu căpitana Lori, care aduce pe pământ lumină nouă și pătrunde în galaxii pe care nici un om nu le-a văzut până acuam. Te iubesc fată frumoasă!".

Sursă foto: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni