• PRO TV
  • Adelina Chivu, din Italia până în Grecia și din Grecia până în America! Ce fotografii arată din vacanțe  

Adelina Chivu, din Italia până în Grecia și din Grecia până în America! Ce fotografii arată din vacanțe  

Adelina Chivu, din Italia până în Grecia și din Grecia până în America! Ce fotografii arată din vacanțe  

Mama a două fete, Natalia și Anastasia - una de 14 ani, iar cealaltă de 12 ani și soție iubitoare a fotbalistului Cristi Chivu, Adelina Pestrițu este o femeie împlinită.  

La 41 de ani, împliniți la început de 2023, fosta prezentatoare de știri sportive trăiește acum la Milano, unde se bucură de viața în Italia. Călătorește însă foarte mult și pe Instagram chiar a postat câteva fotografii care arată că, de la începutul verii până acum, a ajuns deja din Italia până în Grecia - mai precis în Mykonos, iar apoi din Grecia până în SUA, în Chicago. Dacă din Grecia a postat pe Instagram un selfie și o fotografie unde se plimbă prin niște ruine, din Chicago a fotografiat doar clădirile extrem de înalte.

Vezi cum arată ADELINA CHIVU și ce fotografii a postat din călătorii în GALERIA FOTO
 
Adelina a fost invitată și în emisiunea „La Măruță”, unde, după opt ani de absență,  a povestit despre familia ei:
 
"Îmi place să cred că eu sunt cea amuzantă dintre mine și soțul meu. La una dintre primele întâlniri l-am dat pe spate cu niște pateuri de la un lanț cunoscut. A leșinat, le știam și eu de la mine, din Piatra-Neamț. Îmi plăceau astea cu vișine și i-am luat și lui.

„Au trecut foarte repede și foarte ușor acești ani. Ne mai certăm, dar nimic grav. Nu ni s-au dat șanse la început, nici eu nu ne dădeam șanse, dacă e să fiu corectă. Pur și simplu ne-am lipit foarte repede, asta m-a speriat și mai tare. După asta a venit sarcina cu Natalia. Ai grijă ce-ți dorești a fost. Adică îmi doream, dar...Eu nu văzusem copil nou-născut până atunci. Noroc că a fost foarte bună Natalia cât a fost bebeluș. Nu același lucru pot să spun și despre Anastasia, că de aia am doar 2 copii și nu m-am întins un pic cu numărul."
 
Vezi cum arată ADELINA CHIVU și ce fotografii a postat din călătorii în GALERIA FOTO

Foto: Instagram Adelina Chivu 

Vezi și video:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni