• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 3 – 9 iulie 2023. Racii pot avea o realizare în cuplu și ar putea decide să treacă la următorul nivel al relației

Horoscop săptămâna 3 – 9 iulie 2023. Racii pot avea o realizare în cuplu și ar putea decide să treacă la următorul nivel al relației

Horoscop săptămâna 3 – 9 iulie 2023. Racii pot avea o realizare în cuplu și ar putea decide să treacă la următorul nivel al relației

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 3 - 9 iulie 2023.

Horoscop Berbec săptămâna 3 - 9 iulie 2023

 

Dragoste– În partea a doua a săptămânii, mai exact joi, se dinamizează axa sentimentală și este posibil să dai curs unei întâlniri, dacă ești singur, iar dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, să încerci să-ți relansezi relația. Duminică, când luna ajunge zodia Berbec, iei din nou inițiativă în planul iubirii.

Bani – La mijlocul săptămânii, s-ar putea să apară discuții sau conflicte legate de administrarea unor bani. Situația este tensionată, însă datorită aspectului armonios, care se formează între Mercur, astrul comunicării, și Uranus, în tranzit prin casa financiară, vei găsi soluții și o înțelegere de ambele părți.

Muncă – Sfera profesională, a activităților profesionale, este activată, la începutul săptămânii, de Luna  Plină, care se formează în zodia Capricorn, pe 3 iulie. Au loc încheieri de etape, culegerea roadelor unor demersuri, dar și concluzii și realizarea unui bilanț al ultimelor șase luni. 

 

Horoscop Taur săptămâna 3 - 9 iulie 2023

 

Dragoste– La capitolul relațional pot să apară unele tensiuni, însă aspectul armonios, care se formează între Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa comunicării, cu Uranus, din zodia Taur, aduce cooperare, susținere și rezolvarea unor situații în cuplu. Ziua de vineri este favorabilă luării unor decizii pe termen lung.

Bani – Din punct de vedere financiar stai bine. Tranzitul lui Mercur, guvernatorul casei banilor, printr-o casă a comunicării, gândirii și negocierilor, te ajută, în perioada următoare, să semnezi un contract profitabil.

Muncă– Sectorul asociat perfecționării profesionale și schimburilor de experiență este dinamizat la începutul săptămânii, pe 3 iulie, de Luna Plină din zodia Capricorn. Pot avea loc încheierea unor etape, obținerea unor atestate și implicarea într-un proiect personal, de viitor, care ar putea să-ți aducă satisfacții profesionale. De asemenea, ai putea începe o activitate independentă cu unul dintre prieteni.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 3 - 9 iulie 2023

 

Dragoste– Sectorul intim și al transformărilor profunde este activat de Luna Plină, din 3 iulie, și este posibil să iei niște decizii importante în relație, care sunt susținute și de aspectul armonios dintre Mercur, guvernatorul tău, și Uranus, guvernatorul casei principiilor și credințelor. Ai niște revelații și conștientizări și dacă te afli într-o relație cu cineva din trecut, lucrurile se pot schimba.

Bani – Și sectorul financiar, al banilor proveniți din alte surse decât salariile, este activat de Luna Plină din zodia Capricorn, din 3 iulie. Așadar, au loc încheieri de etape în planul financiar, decizii privind stabilirea unor noi reguli privind sumele pe care le deții cu partenerul sau cu alte persoane. 

Muncă– Sectorul activităților profesionale este dinamizat, în partea a doua a săptămânii, când sunt posibile și evenimente neprevăzute și vești surpriză. S-ar putea să ai și niște reacții impulsive în cazul în care lucrurile nu merg în direcția dorită de tine. Vineri este posibil să porți niște discuții cu șefii, legate de activitatea profesională, să ceri o mărire salarială.

 

Horoscop Rac săptămâna 3 - 9 iulie 2023

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Capricorn, care se formează pe 3 iulie, în sectorul asociat relațiilor și căsătoriei. Poți avea o realizare în cuplu, să decizi să treci la următorul nivel al relației, să rezonezi împreună cu partenerul tău și să luați decizii de viitor. De asemenea, nu sunt excluse încheieri de etape, mai ales dacă ai traversat o perioadă conflictuală. Cum orice problemă are o soluție, dacă te folosești de aspectul armonios, care se formează între Mercur, din casa personalității, cu Uranus, ai putea să repari sau clarifica o situație în cuplu.

Bani – În partea a doua a săptămânii, intervin chestiuni financiare și este posibil să fii determinat să intri în posesia unor sume de bani. Pentru că Luna traversează zodia imprevizibilă a Vărsătorului, așteaptă-te și la evenimente sau cheltuieli neprevăzute!

Muncă– La serviciu, s-ar putea să apară discuții cu șefii, legate de proiectele în care ești implicat, mai ales că ai multe idei și vrei să le implementezi în perioada următoare. Ai un randament ridicat și traversezi o perioadă cu satisfacții profesionale și aprecieri din partea șefilor.

 

Horoscop Leu săptămâna 3 - 9 iulie 2023


Dragoste– Miercuri și joi sunt zile active în planul relațional, iar Luna traversează zodia Vărsător, așa că sunt posibile surprize sau evenimente neașteptate. Faci față provocărilor și cooperezi cu aspectele astrale, iar dacă ești singur, pregătește-te să cunoști pe cineva, care-ți poate schimba viața!

Bani – Preocupări financiare ai vineri și sâmbătă și decizia de a face o schimbare în administrarea banilor ar putea să-ți te ajute să alimentezi lunar un cont de economii.

Muncă– Începi săptămâna cu preocupări pentru sarcinile de serviciu și rezolvarea unor chestiuni pe care ai vrea să le schimbi. Astfel, pe 3 iulie, se formează Luna Plină din zodia Capricorn, care aduce încheieri de etape, culegerea roadelor unor demersuri profesionale, poate obținerea unui job nou sau începerea unei activități pe cont propriu. În partea a doua a săptămânii, s-ar putea să aibă loc evenimente neprevăzute în planul carierei, relațiilor cu șefii sau cu persoane cu autoritate/cu putere de decizie. 

 

Horoscop Fecioara săptămâna 3 - 9 iulie 2023

 

Dragoste– Începi săptămâna cu preocupări pentru situația în planul sentimental și ai nevoie să clarifici anumite chestiuni, care te frământă și ai această ocazie, în preajma zilei de 3 iulie, când se formează Luna Plină din zodia Capricorn, care activează sectorul iubirii și aventurilor romantice. Pentru că Saturn se află în casa relațiilor, în funcție de cum gestionezi o criză apărută în cuplu, ai putea să ai un deznodământ, vineri, când se activează casa relațiilor și Luna formează un aspect strâns cu Saturn.

Bani – În partea a doua a săptămânii, mergi la cumpărături, așa că ai grijă cât cheltui, pentru că este posibil să depășești un buget stabilit! Și duminică s-ar putea să te preocupe administrarea unor sume de bani, să faci plăți sau să cauți metode noi de a-ți suplimenta veniturile.

Muncă– Cele mai active zile din săptămână la locul de muncă sunt miercuri și joi, când Luna îți traversează casa muncii. Este posibil să apară situații neprevăzute, dar reușești să le rezolvi prin metode originale și cu ajutor de la colegi. Chiar dacă simți că ai energie scăzută, tot reușești să faci față provocărilor, pentru că nu te lași până nu este totul în regulă.

 

Horoscop Balanță săptămâna 3 - 9 iulie 2023

 

Dragoste– Luna Plină din zodia Capricorn, din 3 iulie, aduce încheieri de etapă ale unor demersuri în sectorul vieții de familie și căminului. S-ar putea să ai niște realizări care țin de casă, posibil o mutare, să te implici într-o tranzacție imobiliară, să achiziționezi ceva de o valoare mai mare pentru casă.

Bani – Aspectul armonios, care se formează între Uranus, din zodia Taur, și Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa carierei, aduce discuții constructive cu șefii, legate de administrarea unui buget.

Muncă– Deși, s-ar putea să simți presiune la locul de muncă din cauza sarcinilor, eforturile tale vor fi răsplătite. Conjuncția care se formează, vineri, între Saturn, planeta responsabilității, și Luna în tranzit prin casa serviciului, îți aduce niște lecții importante de natură profesională.

  

Horoscop Scorpion săptămâna 3 - 9 iulie 2023

 

Dragoste– Evenimente neprevăzute pot să apară în viața de familie, în partea a doua a săptămânii, pentru că Luna traversează zodia Vărsător, un semn zodical imprevizibil. Atenție și la relațiile cu partenerul de cuplu, pentru că este posibil să apară reacții agresive din partea acestuia, dacă nu reușești să gestionezi o criză de comunicare!

Bani – Posibil partenerul să susțină o parte din cheltuielile din această săptămână. Mai mult de atât, să plătească o excursie, un sejur, o vacanță, într-un loc care vă aduce aminte de începutul relației.

Muncă– Posibil în această săptămână să iei o decizie privind studiile, să te prefecționezi, să participi la cursuri, seminarii, să fii la curent cu tot din domeniul în care activezi. Pe fondul acesta se formează Luna Plină din zodia Capricorn, din 3 iulie, care poate anunța un succes, o realizare, primești o bursă sau obții un atestat, iei decizia de a continua o formă de învățământ. Duminică este posibil să iei o decizie privind sfera profesională.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 3 - 9 iulie 2023

 

Dragoste– Posibil, în această săptămână, să faci progrese în relația de cuplu și multe dintre neînțelegerile care au existat, să dispară. Sfera intimă este activată și simți o apropiere profundă față de partener.

Bani – Sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte colaborări este activat de Luna Plină din zodia Capricorn, din 3 iulie. Așadar, este posibil să intervină o criză, să cauți surse noi de venituri, să se încheie un contract important sau să cauți să negociezi favorabil un contract. 

Muncă– În partea a doua a săptămânii este posibil să primești vești sau informații surpriză de la locul de muncă, să preiei sarcinile unui coleg. Te va ajuta și aspectul armonios dintre Mercur, planeta comunicării, și Uranus, din casa muncii, în toate activitățile.


Horoscop Capricorn săptămâna 3 - 9 iulie 2023

 

Dragoste– Ești vedeta săptămânii, deoarece Luna Plină, din 3 iulie, se formează în casa personalității tale. Înregistrezi un succes, te poți afirma și culege roadele eforturilor tale în planul relațional sau profesional. De asemenea, se activează și axa relațiilor, unde au loc discuții și evenimente importante, cum ar fi o logodnă sau o cerere în căsătorie.

Bani – În partea a doua a a săptămânii se dinamizează axa financiară, respectiv casa banilor obținuți din muncă. S-ar putea să rezervi o sumă de bani pentru a pleca într-un mini sejur.

Muncă– La serviciu, se anunta o saptamană dinamică. Ai idei originale pe care le prezinți superiorilor sau unor persoane cu putere de decizie. Te ajută și aspectul armonios care se formează între Mercur, planeta comunicării, și Uranus, planeta ideilor inovative.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 3 - 9 iulie 2023

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Capricorn, care se formează pe 3 iulie, în sectorul subconștientului, frământărilor interioare și trecutului. S-ar putea să revină situații din trecut, care necesită o rezolvare, să-ți faci un bilanț și să realizezi că este nevoie să elimini din viața ta situațiile și persoanele, care te țin în loc să evoluezi.

Bani – Sectorul financiar este activat în partea a doua a săptămânii. Conjuncția Lunii cu Saturn, din casa banilor, îți aduce multă responsabilitate în administrarea sumelor pe care le deții.

Muncă– În săptămâna analizată au loc multe evenimente în planul profesional, propuneri de job, oferte noi de la foști angajatori sau colegi. Aspectul armonios, care se formează între Mercur, astrul comunicării, și Uranus, guvernatorul tău, ar putea să aducă decizii bruște și neașteptate în ce privește direcția profesională, pe care o vei urma în următoarea perioadă.


Horoscop Pești săptămâna 3 - 9 iulie 2023

 

Dragoste– Posibil în partea a doua a săptămânii să fii mai îngândurată, să te gândești la trecut, la acțiunile tale și la cum să rezolvi o situație relațională. Te ajută aspectul armonios, care se formează între Mercur, din casa iubirii, și Uranus, din casa comunicării. Așadar, găsești soluții originale de a-ți relansa relația!

Bani – Ai grijă cum gestionezi banii, săptămâna aceasta, pentru că se întrevede activitate în conturile tale de abia spre finalul săptămânii!

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Capricorn, din 3 iulie, care dinamizează sectorul planurilor și proiectelor de viitor, a vieții sociale și relațiilor de prietenie. Posibil să închei un contract sau o colaborare cu cineva din anturajul tău, să reușești să  perfectezi termenii unui contract. Așadar, culegi roadele unor demersuri mai vechi și-ți vezi împlinit un vis.

 

 

 

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni