• PRO TV
  • Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023, a susținut Bacalaureatul! Cum s-a descurcat artistul

Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023, a susținut Bacalaureatul! Cum s-a descurcat artistul

Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023, a susținut Bacalaureatul! Cum s-a descurcat artistul

Reprezentatntul României la Eurovision 2023 a susținut Examenul de Bacalaureat anul acesta! Iată cum s-a descurcat Theodor Andrei și la ce facultate își dorește să intre!

Pe lângă pregătirile intense pentru Eurovision 2023, Theodor Andrei a trebuit să învețe și pentru examenul de Bacalaureat. Emoțiile au fost mari atât pe scenă, cât și în sala de clasă, dar tânărul este mândru de rezultatele sale.

Theodor Andrei a susținut examenul maturității săptămâna aceasta și spune că s-a descurcat de minune la toate materiile, având în vedere că i-au picat subiectele pe care le învățase foarte bine. De altfel, Andrei s-a gândit și la ce va face pe viitor, așa că a dezvăluit numele facultății pe care are de gând să o urmeze.

În cadrul unui interviu pentru Playtech.ro, artistul a mărturisit că vrea să urmeze Facultatea de Actorie, iar după anii de studiu se gândește să facă și un master în regie.

„Am dat examenele. A fost foarte mișto la bacalaureat. M-am descurcat super bine, a picat ce am știut, a fost mișto.

Mai dau la geografie. Sunt pregătit, am făcut teste încontinuu. Vreau să dau la facultatea de actorie și masterat în regie”, a declarat Theodor Andrei, pentru sursa menționată anterior.

Cât despre experiența pe care a avut-o anul acesta la Eurovision, Theodor Andrei declară că nu s-ar mai înscrie niciodată.

Sursă foto: Arhivă

Vezi și: Theodor Andrei, despre Eurovision fără menajamente

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni