• PRO TV
  • Procesul de abuz sexual al lui Kevin Spacey a început. Actorul e acuzat de fapte grave

Procesul de abuz sexual al lui Kevin Spacey a început. Actorul e acuzat de fapte grave

Procesul de abuz sexual al lui Kevin Spacey a început. Actorul e acuzat de fapte grave

Kevin Spacey este judecat la Lobra pentru 12 acuzații de abuz sexual împotriva unor bărbați mai tineri. Procurorii l-au descris pe actorul de 63 de ani drept „un prădător sexual” care „părea încântat să-i facă pe alții să se simtă neputincioși și incomozi”.

Kevin Spacey a dat piept cu acuzațiile grave care i se aduc în Southwark Crown Court din Londra. Acuzarea l-a descris pe actorul de 63 de ani drept „un prădător sexual” care „părea încântat să-i facă pe alții să se simtă neputincioși și incomozi”.

Pe actorul din House of Cards îl așteaptă un proces lung, care se va întinde pe circa 4 săptămâni. În acest timp, el va trebui să dea explicații în dosarul de agresiune sexuală întocmit pe numele său.

Spacey este acuzat de 12 fapte de abuz petrecute în perioada 2001-2013. Conform procuraturii, „metoda lui preferată de asalt este să apuce agresiv alți bărbați de zonele intime”.

Kevin Spacey a fost dat în judecată de doi bărbați care pretind că au fost abuzați de actor în adolescență. Actorul a negat toate acuzațiile îndreptate împotriva lui, însă asta nu l-a scutit de necazuri. La puțin timp după izbucnirea scandalului sexual, s-a aflat care e suma colosală pe care Kevin Spacey trebuie să o plătească producătorilor seriei House of Cards, pentru prejudicii de imagine.

Spacey trebuie să dea socoteală pentru trei capete de acuzare de agresiune indecentă, șapte capete de acuzare de agresiune sexuală, o acuzație de constrângere a unei persoane să se angajeze în activități sexuale fără consimțământ și o acuzație de constrângere a unei persoane să se angajeze în activități sexuale penetrante fără consimțământ, între 2001 și 2013.

Procuroarea Christine Agnew a spus că juriul va auzi poveștile a patru bărbați, la vremea aceea în vârstă de 20 sau 30 de ani, care i-au atras atenția lui Spacey.

Niciunul dintre bărbați nu a vrut să fie atins de Kevin Spacey Fowler într-o manieră sexuală, dar nu pare să-i fi păsat foarte mult de sentimentele lor. A făcut ceea ce a vrut să facă pentru propria sa satisfacție sexuală”, a spus procuroarea, conform Daily Mail.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni