• PRO TV
  • Starea de sănătate a Madonnei rămâne la fel de gravă după ce a fost externată din spital. Ce spun apropiații

Starea de sănătate a Madonnei rămâne la fel de gravă după ce a fost externată din spital. Ce spun apropiații

Starea de sănătate a Madonnei rămâne la fel de gravă după ce a fost externată din spital. Ce spun apropiații

După ce a fost găsită inconștientă și dusa la spital de urgență, Madonna s-a întors acasă. Însă, conform unor surse apropiate, artista nu s-a recuperat complet, prezentând stări de vomă incontrolabile și imposibilitatea de a se ridica din pat, transmite Metro.co.uk.

Miercuri, 28 iunie, managerul Madonnei a anunțat că aceasta a fost dusă de urgență la spital, unde a fost intubată în urma unei infecții bacteriene. La acel moment, Guy Oseary dezvăluise că starea de sănătate nu îi va permite să înceapă turneul "Celebration", care urma să aibă startul pe 15 iulie, la Vancouver.

"Sâmbătă, 24 iunie, Madonna a dezvoltat o infecție bacteriană gravă care a dus la o internare de câteva zile la terapie intensivă", declara zilele trecute managerul Madonnei. 

Ba mai mult, starea de sănătate a Madonnei ajunsese să le ingijoreze pe rudele acesteia, care "se pregăteau pentru ce e mai rău". Din fericire, cântăreața în vârstă de 64 de ani a fost externată din spital joi, 29 iunie, urmând să primească îngrijiri acasă.

„În ultimele două zile, nimeni nu știa cu adevărat în ce direcție se va îndrepta situația, iar familia ei se pregătea pentru ce era mai rău. De aceea a fost ținută în secret încă de sâmbătă. Toată lumea credea că o putem pierde și aceasta a fost realitatea situației”, a spus sursa pentru Metro.uk.

Madonna încă se luptă cu infecția bacteriană


Însă, conform Metro.co.uk, starea de sănătate a Madonnei continuă la fel de precară. Apropiații acesteia au declarat că artista în vârstă de 64 de ani vomită în mod incontrolabil și este țintuită la pat.

"Madonna vomită incontrolabil de când a fost externată din spital, iar infecția încă face daune în corpul ei", a declarat un apropiat al cântăreței, potrivit sursei menționate mai sus.

Sursă foto: Getty



 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni