• PRO TV
  • Un bărbat a ajuns să semene cu un mutant după ce și-a tatuat 90% din corp. Cum arăta înainte

Un bărbat a ajuns să semene cu un mutant după ce și-a tatuat 90% din corp. Cum arăta înainte

Un bărbat a ajuns să semene cu un mutant după ce și-a tatuat 90% din corp. Cum arăta înainte

Un bărbat pe nume Matthew Whelan, cunoscut în prezent drept King of Inkland King Body Art, a devenit cel mai tatuat bărbat din Marea Britanie, după ce și-a acoperit tot corpul în tatuaje. Modificările l-au făcut pe bărbat de nerecunoscut și nu pare că vrea să se oprească aici. Iată cum arata înainte!

Bărbatul pe nume Matthew, în vârstă de 43 de ani, a avut nevoie de ani de zile pentru a ajunge la înfățișarea de astăzi. Acesta a cheltuit peste 25.000 de lire sterline pentru pasiunea să, având în prezent aproximativ 90% din corp acoperit în tatuaje. Ba mai mult, aceștia și-a despicat limba, și-a făcut piercieng-uri în frunte și și-a colorat permanent globul ocular, detaliu care îl aseamănă cu un mutant.

Conștient că tatuajele pot deveni o dependență, Matthew Whelan recunoaște că este un stil de viață care îi place:

"Să te tatuezi poate fi o dependență.Cu toate acestea, acesta este un stil de viață pentru mine, pe care îl pot începe și întrerupe oricând doresc", a declarat acest potrivit Dailystar.

Însă bărbatul nu a arătat tot timpul așa. Înainte de a deveni pasionat de tatuaje, Matthew era un bărbat cu un aspect obișnuit, care nu ieșea în evidență ca în prezent.



Sursă foto: Instagram
Vezi și:


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni