• PRO TV
  • Emi, tânărul de 19 ani înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova, s-a trezit! Care au fost primele sale cuvinte

Emi, tânărul de 19 ani înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova, s-a trezit! Care au fost primele sale cuvinte

Emi, tânărul de 19 ani înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova, s-a trezit! Care au fost primele sale cuvinte

Emi, un tânăr de doar 19 ani și prietena sa, Melis, de 14 ani, au fost înjunghiați de un elev de 17 ani chiar în Grădina Botanică din Craiova. Fata și-a pierdut viața, iar băiatul care se află la spital cu răni grave s-a trezit recent din comă și a putut oferi primele sale declarații despre cumplitul incident.

Durere fără margini pentru familiile celor doi tineri înjunghiați de Mario Alexandru Fojică, elev în vârstă de 17 ani la Colegiul Naţional Militar Tudor Vladimirescu din Craiova. 

În urmă cu doar câteva zile, Melis L. și-a pierdut viața în urma atacului violent din Grădina Botanică din Craiova, iar Emi a fost transportat la spital cu multiple plăgi înjunghiate la nivelul zonei cervicale, torace și abdomen. Tânărul a pierdut peste 4 litri de sânge atunci. 

Făptașul ar fi, potrivit comunicatelor trimise de polițiști, Mario Alexandru Fojică, elev în vârstă de 17 ani la Colegiul Naţional Militar Tudor Vladimirescu din Craiova. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Emi, primele declarații după ce s-a trezit din comă

Conform unui comunicat transmis de medicii craioveni, tânărul de 19 ani a fost deconectat de la aparate, iar acum poate respira în mod normal. Emi nu știe că prietena lui, Melis, a murit.

„Pacientul este în continuare în stare critică, cu prognostic rezervat, cu tratament complex şi susținut de terapie intensivă. În cursul zilei de azi s-a redus sedarea pentru o evaluare neurologică completă, s-a decis apoi deconectarea de la aparatul de ventilație mecanică, în condiții de siguranță. La momentul actual, pacientul respira spontan, cu necesar suplimentar de oxigen, este permanent supravegheat și monitorizat, evoluția lui fiind imprevizibilă, aflându-se în continuare în zona de risc.

Pacientul rămâne în continuare în stare critică, în zona de risc şi cu prognostic rezervat!”, au transmis reprezentanții Spitalului de Urgență din Craiova într-un comunicat de presă, potrivit adevarul.ro.

De asemenea, Emanuel Bădică sau Emi, cum îi spun prietenii, și-a adunat puterile și a reușit să spună câteva cuvinte după ce a fost deconectat de la aparatul de ventilație mecanică.

„A răspuns când a fost întrebat cum se numește. Își amintește ce s-a întâmplat. A spus... Eram pe bancă, ne uitam pe telefon. M-a înjunghiat în spate, nu știu de ce, habar n-am cine e... cam acestea au fost cuvintele lui. A vorbit greu, dar a vorbit, din fericire”, au declarat medicii, potrivit sursei menționate anterior.

Tânărul de 19 ani care i-a înjunghiat pe cei doi în Grădina Botanică din Craiova este Mario Alexandru Fojică, elev la Colegiul Naţional Militar Tudor Vladimirescu din Craiova. Apropiații spun că părinții acestuia au investit foarte mult în educația sa, însă băiatul avea devieri de comportament și era agresiv.

Sursă foto: stirileprotv.ro

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni