Fulgy din Clejani este unul dintre cei mai controversați oameni din showbiz-ul românesc din cauza modului său unic de exprimare, a declarațiilor pe care le face în spațiul public, dar și al comportamentului său denigrator. Acesta urmează să ajungă din nou în fața judecătorilor, în contextul dosarului în care a fost condamnat cu suspendare pentru tâlhăria comisă asupra unui jurnalist.
În anul 2021, fiul Clejanilor a fost protagonistul unui incident care la vremea respectivă a făcut înconjurul presei! Tânărul a agresat un jurnalist al postului România TV, l-a înjurat în plină stradă și l-a tâlhărit, luându-i telefonul cu care înregistra un material pentru trustul media la care este angajat. La acel moment, autoritățile au decis să îl aresteze la domiciliu pe moștenitorul Clejanilor și să urmeze un tratament împotriva consumului de droguri.
De-a lungul timpului, Fulgy a tot încercat să scape de urmarea tratamentului medical, iar în luna august urmează să se prezinte în fața judecătorilor pentru ca aceștia să ia o decizie în cazul lui.
„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 3 Bucureşti de luare a măsurii de siguranţă de obligare provizorie la tratament medical a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS, propunere formulată prin rechizitoriul nr. 6686/P/2021 din 22.09.2021 înregistrat pe rolul Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti sub nr. 21488/301/2021. Dispune obligarea provizorie a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS la tratamentul medical prescris de un medic de specialitate până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol. (...) Dacă suspectul sau inculpatul încalcă cu rea-credinţă măsura obligării provizorii la tratament medical, judecătorul (...) dispune (...) internarea medicală provizorie a suspectului sau inculpatului”, au decis judecătorii la ultima afișare a lui Fulgy.
Potrivit legii din România, Fulgy ar putea să oprească obligativitatea urmării unui tratament medical doar după ce este supus unei expertize medico-legale care să îi ateste starea de sănătate. Abia după această etapă, magistrații vor putea lua o decizie în cazul lui.
„După primirea raportului de expertiză medico-legală şi a concluziilor medicului de specialitate, instanţa, în şedinţă publică, ascultă concluziile procurorului, ale persoanei faţă de care este luată măsura de siguranţă şi ale avocatului acesteia, precum şi ale expertului şi medicului desemnat de aceasta, atunci când consideră necesar, şi dispune fie încetarea măsurii obligării la tratament medical, fie internarea medicală”, prevede legea.
Sursă foto: Fulgy/Instagram, Arhivă PROTV
VEZI ȘI VIDEO
Gallery