• PRO TV
  • O fată a reușit să-și găsească prietena dispărută cu ajutorul oamenilor din public, la un concert Sam Fender

O fată a reușit să-și găsească prietena dispărută cu ajutorul oamenilor din public, la un concert Sam Fender

O fată a reușit să-și găsească prietena dispărută cu ajutorul oamenilor din public, la un concert Sam Fender

Un moment impresionant a avut loc la concertul artistului britanic Sam Fender, desfășurat la Castelul Malahide din Dublin, când o tânără a reușit să-și găsească prietena dispărută cu ajutorul celor 20.000 de spectatori prezenți.  

Méabh Doyle, în vârstă de 20 de ani și originară din Irlanda, a împărtășit pe rețeaua de socializare TikTok această experiență uluitoare. Imaginile surprind momentul în care Méabh, aflată pe umerii unui necunoscut numit Sean, a cerut mulțimii să strige numele prietenei sale, Róisín, în timp ce o căuta printre oameni.

Cu toate că inițiativa inițială nu a dat rezultatele dorite, Méabh a recurs la ceea ce a numit "un semnal de război". Cu determinare și ingeniozitate, tânăra a reușit în cele din urmă să-și găsească prietena, generând o mare ușurare printre toți cei prezenți la concert.

@meabh.doyle Shoutout to our new friend sean for letting me on his shoulders @Róisín #fyp #samfender #malahidecastle #seventeengoingunder #summer2023 #lost ♬ original sound - Méabh Doyle

Clipul video postat pe TikTok a devenit viral, adunând peste 190.000 de aprecieri și numeroase comentarii pline de admirație. Unul dintre utilizatori a scris: "Acest videoclip mă face să iubesc oamenii, este cea mai frumoasă întâmplare vreodată". Un alt spectator uimit a comentat: "Este cea mai frumoasă întâmplare vreodată, prietena ta auzindu-și numele strigat de toată lumea, uau".

Momentul emoționant de solidaritate și implicare a demonstrat, încă o dată, puterea muzicii de a aduce oamenii împreună și de a crea conexiuni neașteptate în mijlocul unei mulțimi imense.

Sursă foto: TikTok, Shutterstock

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni