• PRO TV
  • Deea Maxer: "Astăzi este o zi super, super importantă pentru mine și emoționantă"

Deea Maxer: "Astăzi este o zi super, super importantă pentru mine și emoționantă"

Deea Maxer: "Astăzi este o zi super, super importantă pentru mine și emoționantă"

Deea Maxer este foarte fericită alături de iubitul ei, Robert Drilea, și se pare că și-a găsit în sfârșit liniștea în brațele actualului său partener.

Cei doi postează destul de des imagini și momente importante din viața lor, iar de curând, cei doi s-au filmat lângă un bolid de lux. Deși internauții se așteptau să fie vorba despre noua mașină a unuia dintre ei, în realitate era un cadou pentru o prietenă foarte bună.
 
Pentru această surpriză de proporții, bruneta a fost ajutată chiar de către partenerul de viață, care lucrează în domeniul auto. Cu emoție, Deea a declarat pe Instagram:
 
„Salut! Astăzi este o zi super, super importantă pentru mine și emoționantă pentru că, Denisa, prietena mea, și-a dorit un cadou special pentru ziua ei și nu, nu este vorba despre pantofi, bijuterii, genți, ci despre accesoriul cel mai important pentru o femeie și anume, mașina. I-am făcut cunoștintă cu Robert care este specialist în achiziții auto.”

Vezi ce a postat Deea Maxer în Galeria Foto și admiră și alte poze cu Deea 
 
În replică, prietena ei a scris un mesaj în secțiunea de comentarii pentru a-i mulțumi artistei:
 
„Nu am cuvinte să descriu avalanșa de sentimente pe care le-am simțit alături de voi! O așa surpriză vezi doar în filme. Filmul meu bate viața! Sunt norocoasă ca ești parte din viața mea! Te iubesc!”
 
După divorț, Dinu Maxer pare că se concentrează pe activitatea profesională, iar Deea e mai vizibilă, mai frumoasă și mai provocatoare ca niciodată. 

Vezi ce a postat Deea Maxer în Galeria Foto și admiră și alte poze cu Deea 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni