• PRO TV
  • Un membru al Familei Regale, operat de cancer! Despre cine este vorba și în ce stare se află acum

Un membru al Familei Regale, operat de cancer! Despre cine este vorba și în ce stare se află acum

Un membru al Familei Regale, operat de cancer! Despre cine este vorba și în ce stare se află acum

Un apropiat al Familiei Regale a fost diagnosticat cu una dintre cele mai grele boli din câte există. Recent, a fost și operat, iar purtătorul de cuvânt al acestuia a explicat în ce stare de sănătate se află acum.

În urma unui control medical de rutină, Sarah Ferguson, Ducesa de York, a fost diagnosticată cu cancer la sân. Ulterior, aceasta a fost operată, iar purtătorul său de cuvânt a dezvăluit cele mai noi detalii despre starea sa de sănătate. 

Ducesa de York, cunoscută de apropiați sub numele de Fergie, are 63 de ani și a trecut printr-o intervenție de succes. Aceasta a fost externată duminică de la Spitalul King Edward VII din Londra, iar acum se află acasă, la Windsor, a mai precizat reprezentatul său, citat de The Guardian.

Sarah Ferguson este foarte apropiată Familiei Regale Britanice deoarece între anii 1986–1996 a fost căsătorită cu Prințul Andrew. 

„Experiența ei subliniază importanța screening-ului regulat. Intervenția a fost un succes, iar prognosticul este bun”, a declarat reprezentatul său. „Ducesa vrea să-și exprime imensa recunoștință întregului personal medical care a susținut-o în ultimele zile”, a mai explicat păurtătorul de cuvânt. 

Sursă foto: Getty/Profimedia

Vezi si: Știați că ... prima regina a României a fost poetă?

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni