• PRO TV
  • Irinel Colmbeanu, schimbare de look după ce și-a revăzut fiica 

Irinel Colmbeanu, schimbare de look după ce și-a revăzut fiica 

Irinel Colmbeanu, schimbare de look după ce și-a revăzut fiica 

Și-a revăzut fiica după cinci ani, a întinerit practic sufletește, iar apoi și-a dorit să întinerească și fizic.    

Tocmai de asta, Irinel Columbeanu a fost la 66 de ani la stilist și a ales un nou look. Ulterior, a publicat câteva imagini pe rețelele de socializare cu noua schimbare.
 
Vedeți în Galeria Foto poze cu Irinel Columbeanu, dar și cu fiica sa 

De curând, potrivit cancan.ro, Irinel Columbeanu a ajuns în America și a revăzut-o pe fiica lui mult schimbată. Cei doi s-au întâlnit chiar în holul hotelului în care era cazat. Irina s-a schimbat radical, a devenit din fetiță o adolescentă extrem de frumoasă, o adevărată domnișoară de 16 ani.

A avut loc în holul hotelului unde locuiesc. Am fost foarte impresionat să constat că a crescut foarte mult de când nu am mai văzut-o, sunt 5 ani de atunci. M-a impresionat faptul că a crescut atât în înălțime, cât și în înțelepciune. Așa mi s-a părut mie”, a declarat Irinel Columbeanu la o televiziune, citat de cancan.ro

„Am fost foarte impresionat să merg cu ea la volan, ca să zic așa, adică ea fiind la volan și eu pe lângă ea. De asemenea, am apreciat faptul că ea conduce foarte bine. Eu i-am spus să nu conducă prea repede, să fie atentă și am observat că este ajutată de sistemele mașinii pe care o conduce. Am făcut multe drumuri alături de Irina și am observat că se descurcă foarte bine”, a mai spus Irinel Columbeanu pentru aceeași publicație. 

VEZI ȘI: Share în bucate cu Miss Wellington:




 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni