• PRO TV
  • Dana Roba a fost externată! Femeia a pășit pragul casei sale din Timișoara, unde Daniel Balaciu a bătut-o cu bestialitate

Dana Roba a fost externată! Femeia a pășit pragul casei sale din Timișoara, unde Daniel Balaciu a bătut-o cu bestialitate

Dana Roba a fost externată! Femeia a pășit pragul casei sale din Timișoara, unde Daniel Balaciu a bătut-o cu bestialitate

Dana Roba s-a întors în casa sa din Timișoara, după mai bine de trei săptămâni în care s-a zbătut între viață și moarte.

Bătută cu bestialitate de soțul său la începutul lunii iunie, Dana Roba a ajuns de urgență la spital. După 9 ore de operație pe creier și alte câteva zile de comă indusă, make-up artista a reușit să se pună pe picioare și chiar să ofere primul său interviu de după incidentul care a șocat o țară întreagă. 

Fosta iubită a lui Nicolae Guță își aduce aminte toate momentele cumplite prin care a trecut și spune că, inițial, nu a avut curajul să se uite la fotografiile cu ea. 

„Niciun medic nu mi-a garantat viață la cât de groaznică a fost bătaia. Mă mir și eu. Nu am putut să mă uit la pozele cu mine până azi noapte, a fost prima dată când m-am uitat și am rămas șocată, nu îmi vine să cred că sunt eu și consider că Dumnezeu mi-a dat o a doua șansă la viață. Toți medicii au fost 100% convinși că o să mor. Toți medicii mi-au spus că intru în operație, dar fără nicio șansă de viață”, a spus Dana Roba, printre altele, în cadrul unui interviu acordat jurnaliștilor de la România TV.

Astăzi, 29 iunie, Dana Roba a pășit în sfârșit pragul casei sale din Timișoara, unde soțul său a lăsat-o într-o baltă de sânge. Cea care i-a ținut pe toți la curent cu starea de sănătate a femeii a fost sora sa, Lidia Roba, care a oferit și acum noi declarații.

Potrivit cancan.ro, Dana Roba nu se va întâlni în următoarea perioadă cu fetițele ei, Chantal și Celine, din cauza faptului că starea sa de sănătate nu îi va permite să aibă grijă de ele. 

„Fetele încă sunt la ei (nr. la părinții lui Daniel Balaciu), deci fetele încă nu au ajuns acasă pentru că Dana este cu mâinile în ghips, este într-o situație destul de dificilă și nu poate să se ocupe de fete. Fetele încă nu au venit la mama lor, ea (nr. Dana Roba) este la apartament, este supravegheată în totalitate și atunci, momentan, nu poate să se ocupe de fete. 

Abia după ce îi vor da ghipsul jos de la mâini și când doctorul îi va spune că este aptă să îngrijească fetele. Momentan, doar astea sunt detaliile anchetei și trebuie să avem răbdare cu fiecare pas”, a declarat Lidia Roba pentru sursa menționată anterior.

Sursă foto: Arhivă

Vezi și: Dr. Beatrice Mahler, medic primar penumolg

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni