• PRO TV
  • Madonna, găsită inconștientă și dusă de urgență la spital, unde a fost intubată: “Am crezut că o pierdem!”

Madonna, găsită inconștientă și dusă de urgență la spital, unde a fost intubată: “Am crezut că o pierdem!”

Madonna, găsită inconștientă și dusă de urgență la spital, unde a fost intubată: “Am crezut că o pierdem!”

Madonna a fost dusă la un spital de urgență din New York, după ce a fost găsită inconștientă. Starea artistei era atât de gravă încât rudele ei „se pregăteau pentru ce e mai rău”, a declarat un membru al familiei pentru DailyMail.com. Cântăreața în vârstă de 64 de ani a fost intubată peste noapte.

Managerul ei Guy Oseary a anunțat că suferă de o „infecție bacteriană gravă” și că are nevoie de timp pentru a se recupera, așa că și-a amânat turneul, care urma să înceapă la Vancouver pe 15 iulie. Acesta a precizat că va reveni cu vești despre sănătatea Madonnei, menționând că medicii preconizează că vedetă se va recupera complet și că sănătatea ei se îmbunătățește.

Potrivit sursei citate, artista a trecut prin câteva zile traumatizante, familia luând în calcul ce este mai rău. Aparent, artista se credea „invincibilă” înainte de acest incident și trăgea din greu pentru a pregăti noul ei turneu.

„În ultimele două zile, nimeni nu știa cum vor evolua lucrurile, iar familia se pregătea pentru ce e mai rău. Totul a fost ținut secret încă de sâmbăta. Toată lumea credea că o vom pierde”, a spus un membru al familiei Madonnei.

„Madonna nu ducea o viață  tocmai sănătoasă și potrivită pentru vârsta ei, lucra până la epuizare în ultimele luni. Se crede tânără, când, de fapt, nu e. Se mai crede, pe deasupra, și invincibilă”, a mai declarat sursa.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni