• PRO TV
  • Maestrul Eugen Doga și mulți artiști de renume, concert grandios la Teatrul de Vară Herăstrău pe 8 iulie

Maestrul Eugen Doga și mulți artiști de renume, concert grandios la Teatrul de Vară Herăstrău pe 8 iulie

Maestrul Eugen Doga și mulți artiști de renume, concert grandios la Teatrul de Vară Herăstrău pe 8 iulie

Pe 8 iulie, iubitorii muzicii de calitate vor putea lua parte la un spectacol de zile mari denumit sugestiv „O seară în parc”. Este un eveniment pe afișul căruia se regăsesc nume mari precum maestrul Eugen Doga, soprana Iana Novac, Vlad Miriță, Natalia Barbu, Pasha Parfeni, Paula Seling și Damian Drăghici.

În cadrul evenimentului găzduit de Teatrul de Vară Herăstrău din București vor mai urca pe scenă Cristina Scarlat, Bogdan Mihai, Mariana Bulicanu și orchestra Teatrului Național de Operă și Balet din Chișinău, sub bagheta dirijorului Dumitru Cârciumaru.

Biletele au fost puse în vânzare pe platforma iTicket.

Invitatul de onoare al evenimentului este maestrul Eugen Doga, care figurează pe lista celor 200 de personalități marcante ale lumii. Capodoperele sale muzicale au cucerit toate meridianele. Muzica semnată de Eugen Doga face parte din topul celor mai bune 200 de melodii clasice din toate timpurile.

Valsul Gingașa și tandra mea fiară a fost declarat de UNESCO a patra capodoperă muzicală a secolului XX.

Artiștii invitați vor interpreta cântece românești și internaționale. Muzica rock, pop, folk se va îmbina de minune cu cea a soliștilor de operă și cu orchestra Teatrului Național de Operă și Balet din Chișinău.

Soprana Iana Novac, încântată de acest eveniment



Renumita soprană Iana Novac (trupa A.S.I.A.) este foarte fericită să urce din nou pe scenă alături de maestrul Doga, care a fost și invitatul ei la concertul pe care artista l-a susținut la Sala Palatului, anul trecut, atunci când a sărbătorit cei 20 de ani de carieră.

Pentru mine este o onoare să fiu din nou pe aceeași scenă cu maestrul Eugen Doga și, binențeles, am acceptat din prima. După concertul meu de la Sala Palatului, unde l-am avut invitat, aștept cu nerăbdare acest concert de pe 8 iulie de la Teatrul de Vară Herăstrau.

Sunt fericită să am șansa de a împărți de multe ori scena cu Maestrul și consider că este un cadou de la viață pe care îl prețuiesc enorm”, a mărturisit Iana Novac.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni