• PRO TV
  • Gest șocant făcut de un fan în timpul unui concert susținut de Pink. Ce a putut să arunce acesta pe scenă

Gest șocant făcut de un fan în timpul unui concert susținut de Pink. Ce a putut să arunce acesta pe scenă

Gest șocant făcut de un fan în timpul unui concert susținut de Pink. Ce a putut să arunce acesta pe scenă

Pink a avut parte de un incident bizar pe care nu-l va uita prea curând. Artista a susținut în weekend un concert în cadrul festivalului British Summer Time, la BST Hyde Park, din Londra. La un moment, un fan a aruncat o pungă transparentă pe scenă, iar artista a avut un șoc când a văzut conținutul. 

Potrivit Page Six, un spectator a aruncat pe scenă o pungă cu cenușa mamei sale. 

„Asta e mama ta?”, a întrebat Pink în timp ce ridica punga de plastic în care se aflau rămășițele incinerate. Mai mulți spectatori au înregistrat momentul și apoi au distribuit filmarea pe rețelele de socializare. 

@australiancommunitymedia Singer Pink was left stunned after a fan threw a bag with her mother's ashes on stage during her performance in London's Hyde Park. #P!nk, #pink, #ashes, #mum, #mother ashes, #shocked, #hyde Park, #Shocked, #Stunned ♬ original sound - Australian Community Media

Șocată, Pink a continuat: „Nu știu ce simt în legătura cu asta!”. Artista a pus apoi punga lângă o boxă, pe marginea scenei, și a început să cânte. 

Momentul bizar a avut loc în timp ce artista în vârstă de 43 de ani interpreta hitul „Just Like A Pill”.
 


Pink este una dintre cele mai îndrăgite artiste din lume, iar biletele pentru show-urile ei se vând ca pâinea caldă. Este un artist complet și își impresionează fanii nu doar cu timbrul ei unic, ci și cu coregrafiile și acrobațiile spectaculoase din timpul concertelor.

Fotografii: Getty Images/ capturi TikTok

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni