• PRO TV
  • „Shakira va deveni mamă”. Anunțul despre cântăreața columbiană care a stârnit controverse

„Shakira va deveni mamă”. Anunțul despre cântăreața columbiană care a stârnit controverse

„Shakira va deveni mamă”. Anunțul despre cântăreața columbiană care a stârnit controverse

După despărțirea dureroasă de Gerard Pique, fostul fotbalist în vârstă de 36 de ani care a înșelat-o, Shakira pare că și-a refăcut complet viața. Vestea că diva latino urmează să nască a luat pe toată lumea prin surprindere!

Gerard Pique trăiește cea mai fericită perioadă din viața sa, dovadă fiind chiar aparițiile alături de Clara Chia, studenta la marketing în vârstă de 24 de ani cu care a înțelat-o pe cântăreața columbiană. Scandalul între Shakira și fostul fotbalist a continuat luni întregi, dar acum se pare că lucrurile s-au așezat la locul lor.

Nici Shakira nu bate pasul pe loc! Recent, s-a scris că artista ar avea o idilă cu Lewis Hamilton, cei doi fiind văzuți împreună după GrandPrix din Miami. Zvonurile despre cei doi au ajuns și la urechile unei celebre clarvăzătoare, Mhoni Vidente, care a avut de-a lungul timpului predicții concrete.

Potrivit sport.es, prezicătoarea susține că Shakira va avea probleme cu părinții lui Gerard Pique din cauza faptului că „i-a luat pe băieți”, dar și că ar putea să rămână însărcinată cu al treilea copil. 

„Shakira va fi mamă. Tatăl e un sportiv sau cineva cu care ea se va căsători”, spunea clarvăzătoarea, potrivit sursei menționate în rândurile de mai sus. De asemenea, prezicătoarea Mhoni Vidente a spus că artista își dorește, de data aceasta, o fetiță.

Sursă foto: Arhivă

Vezi și: Alejandro Sanz a trecut de la Shakira la Lora

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni