• PRO TV
  • Bianca Drăgușanu ar fi deschis proces Poliției! Cum a ajuns vedeta într-o astfel de situație

Bianca Drăgușanu ar fi deschis proces Poliției! Cum a ajuns vedeta într-o astfel de situație

Bianca Drăgușanu ar fi deschis proces Poliției! Cum a ajuns vedeta într-o astfel de situație

Iubita lui Gabi Bădălău are probleme cu Poliția, după ce ar fi fost trasă pe dreapta de oamenii legii și acuzată pe nedrept că a încălcat regulile de circulație. Iată cum s-a petrecut totul și ce decizie a luat Bianca Drăgușanu.

După scandalul de proporții pe care l-a dus până în instanță cu fosta soție a lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu, Bianca Drăgușanu a ajuns din nou într-un proces. Potrivit informațiilor obținute de spynews.ro, diva a deschis un dosar pentru Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, iar motivul este de-a dreptul neașteptat!

Potrivit sursei amintite în rândurile de mai sus, iubita lui Gabi Bădălău ar fi fost oprită de polițiști în trafic pentru un simplu control de rutină, dar aceștia au constatat că vedeta se afla cu telefonul în mână în timp ce conducea. Ulterior, Bianca Drăgușanu a primit de la oamenii legii, drept sancționare, mai multe puncte de penalizare, dar și o amendă.

Pe de cealaltă parte, Bianca Drăgușanu a considerat că este nevinovată, având în vedere că întotdeauna folosește opțiunea de handsfree a mașinii. Drept urmare, blondina a contestat amenda, iar acum așteaptă să se facă dreptate și în cazul său.

Sursă foto: Instagram/Arhivă

Vezi și: Bianca Drăgușanu, drumul anevoios către celebritate

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni