• PRO TV
  • Michael Jackson, din nou la tribunal. Acuzatorul Wade Robson a făcut apel

Michael Jackson, din nou la tribunal. Acuzatorul Wade Robson a făcut apel

Michael Jackson, din nou la tribunal. Acuzatorul Wade Robson a făcut apel

Principalul acuzator al lui Michael Jackson, dansatorul Wade Robson, a obținut acordul instanței de a continua procesul de molestare deschis împotriva reprezentanților legali ai megastarului. Bărbatul de 40 de ani susține, în continuare, că a fost abuzat vreme de 7 ani de „Regele muzicii pop”. 

Curtea de Apel din California a aprobat cererea de apel a lui Wade Robson, după ce în aprilie 2021 Curtea Superioară din Los Angeles a respins solicitările sale, informează TMZ

Dansatorul de 40 de ani, care a locuit o vreme la reședința lui Michael Jackson, susține că a fost molestat de megastar de la 7 la 14 ani.

În doarul aflat pe rol, Wade Robson a solicitat despăgubiri companiilor fondate de Michael Jackson. Anterior, reprezentanții MJJ Productions și MJJ Ventures afirmaseră că nu pot fi trași la răspundere de presupuse acte de abuz de care nu știau și pe care nu le puteau controla.

Cine este Wade Robson

Wade Robson este unul dintre tinerii care l-au acuzat, în repetate rânduri, pe Michael Jackson de abuz sexual. Dansatorul este unul dintre copiii pe care Michael Jackson i-a remarcat pentru talentul lor și pe care s-a oferit să-i găzduiască la Neverland, reședința sa din California. 

Părinții săi au fost de acord, mai ales după ce megstarul le-a spus că se va ocupa personal ca tânărul Wade să aibă un viitor strălucit în industria entertainmentului.

Pentru asta, Wade Robson s-a mutat din Australia și a locuit la Neverland de la 7 la 14 ani. În acest interval, susține el, Michael Jackson l-a abuzat în mod repetat.

„Michael mă săruta pe gură”

Un alt acuzator al lui Michael Jackson a declarat în presă că megastarul a profitat de inocența lui și l-a molestat în copilărie. Mărturia scandaloasă a lui James Safechuck i-a șocat pe fanii cântărețului. Tânărul de 44 de ani, azi căsătorit și cu doi copii, a dezvăluit că abuzul a fost repetat. 

De fiecare dată când ajungeam în compania lui se întâmpla. Nu a trecut nicio noapte fără să profite de mine. Începea prin mă a atinge, apoi mă săruta pe gură, apoi trecea la sex oral”, se arată în documetele din dosarul său de abuz sexual, citate de The Sun.

Mai mult, James Safechuck și Wade Robson, și-au spus povestea în documentarul Leaving Neverland care a suscitat multe reacții.

James Safechuck l-a cunoscut pe Michael Jackson la sfârșitul anilor ’80, când au apărut împreună într-o reclamă la o băutură răcoritoare foarte populară. Pe atunci, James avea 9 ani și starul i-a convins pe părinții lui să-l lase să-i viziteze impunătoarea casă din Santa Barbara, California. Michael Jackson i-ar fi dat atunci băiatului jacheta pe care a purtat-o în videoclipul piesei Thriller și 700 de dolari. 

Familia sa a fost cazată la Trump Tower din New York și a fost recompensată cu bilete la operă. Impresionați de interesul megastarului pentru fiul lor, cei doi soți nu au bănuit motivele reale ale acestei propuneri.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni