• PRO TV
  • Imagini emoționante cu un cimpanzeu care a văzut cerul pentru prima dată, după 29 de ani de captivitate

Imagini emoționante cu un cimpanzeu care a văzut cerul pentru prima dată, după 29 de ani de captivitate

Imagini emoționante cu un cimpanzeu care a văzut cerul pentru prima dată, după 29 de ani de captivitate

Un cimpanzeu pe nume Vanilla a topit inimile internauților cu reacția pe care a avut-o în momentul în care a văzut cerul pentru prima dată, după 29 de ani de captivitate. Reacția sa a fost filmată și publicată pe rețele sociale de organizația care a salvat-o, "Save the chimps".

Vanilla, un cimpanzeu care și-a trăit toți cei 29 de ani de viață în captivitate este în sfârșit liber. Animalul a fost închis în primii doi ani de viață într-un laborator experimental din New York, după care a fost mutat într-o alta incintă într-un centru din California. Astfel, acesta a trăit 29 de ani închis, fară a vedea natura, până când cei de la "Save the chimps" l-au salvat și l-au dus într-un sanctuar din Fort Pierce, Florida, unde se bucură de companie și libertatea de a explora împrejurimile.

Acomodarea în noua casa a fost ușoară pentru Vanilla, iar cei de la sanctuar au filmat un video pentru a arata oamenilor fericirea acesteia în momentul în care a văzut pentru prima dată cerul. Ușor ezitantă la început, Vanilla a privit cerul de la ușa încăperii sale, după care, încurajată de ceilalți cimpanzei, a sărit afara și a privit îndelung spre cer, fermecată de ceea ce vedea.

Clipul a stârnit o serie de reacții în mediul online, oamenii fiind emoționați de reacția acesteia, dar și triști pentru viața pe care a trăit-o înainte.

"Acest lucru este atât de frumos și devastator în același timp. Trebuie să fi văzut atâtea lucruri îngrozitoare din partea oamenilor, dar în acel moment a privit cerul cu atâta dragoste, frumusețe și uimire, totul datorită vouă, oameni minunați. Sunt în lacrimi", "Mă doare inima pentru trecutul pe care l-au avut, dar sunt atât de fericită că pot trăi liber într-o oarecare măsură și că nu mai sunt abuzați", "Asta mă face să plâng. Nu înțeleg cum poate cineva să facă teste pe un animal, mai ales pe unul atât de apropiat de noi. Vă mulțumim că i-ați salvat".

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni