• PRO TV
  • A murit Leon Louis Palter, un cunoscut actor care a jucat în filmul Titanic

A murit Leon Louis Palter, un cunoscut actor care a jucat în filmul Titanic

A murit Leon Louis Palter, un cunoscut actor care a jucat în filmul Titanic

Leon Louis Palter, actorul care a jucat rolul lui Isidor Straus în celebrul film Titanic, regizat de James Cameron, a murit la vârsta de 94 de ani, fiind bolnav de cancer la plămâni.

Este doliu la Hollywood! Actorul Leon Louis Palter s-a stins din viață la vârsta de 94 de ani după o grea luptă cu cancerul la plămâni. Acesta a rămas în amintirea cinefililor după ce a jucat în celebrul film Titanic, în rolul magnatului Isidor Straus.

Leon Louis Palter apare într-o secvență foarte cunoscută din Titanic, cea în care stă îmbrățișat în pat cu soția sa, Ida, în timp ce nava se scufundă.  

De asemenea, actorul mai are o legătură majoră cu Titanicul, dar și cu submersibilul Titan, care s-a scufundat în apropierea epavei de pe fundul Oceanului Atlantic. Rolul pe care l-a interpretat Leon Louis Palter în filmul regizat de James Cameron a fost cel al unui strămoș al soției CEO-ului OceanGate, compania care deținea submarinul.

Resturi din submersibilul Titan au fost găsite în apropierea epavei din Oceaul Atlantic și au indicat faptul că o implozie catastrofală a distrus ambarcațiunea, omorându-i instantaneu pe cei cinci pasageri de la bord.

Cei cinci pasageri ai submersibilului Titan care au decedat în urma expediției sunt: exploratorul francez Paul-Henri Nargeolet, miliardarul pakistanez Shahzada Dawood, fiul său Suleman, miliardarul englez Hamish Harding și fondatorul OceanGate, Stockton Rush.

Sursă foto: Profimedia

Vezi și: Războiul dintre Leonardo DiCaprio și Jeff Bezos

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni