• PRO TV
  • Marc și Sharon Hagle, soții care au dat în judecată OceanGate, au renunțat la proces din respect pentru pasagerii de pe Titan

Marc și Sharon Hagle, soții care au dat în judecată OceanGate, au renunțat la proces din respect pentru pasagerii de pe Titan

Marc și Sharon Hagle, soții care au dat în judecată OceanGate, au renunțat la proces din respect pentru pasagerii de pe Titan

La începutul acestui an, Marc și Sharon Hagle, doi soți din Winter Park (Florida), au chemat în judecată OceanGate, compania care realiza excursii către Titanic. Acum cei doi au decis să renunțe la proces.

Marc și Sharon Hagle s-au aflat printre cei care au plătit un avans pentru o excursie spre Titanic la bordul unui submersibil similar celui care s-a dezintegrat la 4.000 de metri adâncime. Se întâmpla în 2018, an în care au achitat un avans consistent.

Însă, excursia a fost amânată de mai multe ori de fondatorul companiei, Stockton Rush. În final, expediția ar fi fost anulată, iar cei doi soți nu și-au recuperat banii plătiți. Conform Daily Mail, cei doi l-au dat în judecată pe Rush în luna februarie, pentru a recupera nu mai puțin de 210.000 de dolari.

Însă, după moartea lui Stockton Rush și a celorlați patru pasageri ai submeribilului Titan, cei doi au decis să renunțe la proces.

La fel ca cei mai mulți oameni de pe mapamond, am urmărit ce s-a scris despre capsula Titan a OceanGate cu mare îngrijorare și o cantitate enormă de tristețe și compasiune pentru familiile celor care și-au pierdut viețile.

În lumina acestor evenimente tragice, ne-am informat avocații să retragă toate acțiunile legale împotriva lui Stockton”, au declarat aceștia pentru fox35orlando.com.

Marc și Sharon Hagle au mărturisit că onoarea, respectul și demnitatea sunt mai importante decât banii pe care i-au pierdut fiindcă nu au mai plecat în expediție. Alți doi americani au povestit cum au scăpat cu viață după ce au refuzat să meargă în excursia subacvatică.

Cei doi soți sunt foarte cunoscuți peste Ocean pentru înscrierea în programul Blue Origin de zboruri sub-orbitale. În martie 2022, ei s-au aflat la bordul unei rachete New Shepard care a efectuat un zbor comercial în spațiu.

Fotografii: Getty Images/Profimedia/Blue Origin

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni