• PRO TV
  • Elena Chiriac, primele declarații după ce s-a zvonit că are o relație cu fiul Madonnei

Elena Chiriac, primele declarații după ce s-a zvonit că are o relație cu fiul Madonnei

Elena Chiriac, primele declarații după ce s-a zvonit că are o relație cu fiul Madonnei

Fosta finalistă Survivor 2022 a fost surpinsă alături de fiul cântăreței Madonna și al lui Guy Ritchie, Rocco, chiar în cadrul celui mai mare festival de muzică din București, Saga.

Elena Chiriac a dat lovitura cea mare! În urmă cu doar câteva zile, campioana la taekwondo a fost surprinsă în compania lui Rocco Ritchie, fiul celebrei Madonna. 

Contactată de jurnaliștii Fanatik.ro, sportiva a vorbit despre seara pe care a petrecut-o alături de tânărul în vârstă de 22 de ani. Se pare că au luat cina într-unul dintre cele mai cunoscute restaurante din Nordul Capitalei, iar mai apoi s-au distrat la festivalul Saga, acolo unde au întors toate privirile. 

Fosta finalistă de la Survivor 2023 nu a ascuns, însă, niciun detaliu și a mărturisit că s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, dar și că locuiește cu el în Londra.

„Am fost la cină împreună la un restaurant de pe Șoseaua Nordului, apoi am fost la festival, la Saga. Ne-am întâlnit în București, locuim amândoi în Londra.

Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni. Ne-am simțit bine împreună și la restaurant, ne-am distrat și la Saga”, a dezvăluit Elena Chiriac pentru sursa menționată mai sus.

Elena Chiriac are doar cuvinte de laudă la adresa fiului celebrei Madonna! Spune despre Rocco Ritchie că este simpatic și drăguț, dar și că îl vede ca pe un potențial iubit.

„Este un băiat super simpatic, o prezență foarte plăcută.Nu pot să mă pronunț în punctul în care sunt acum cu el. Nu pot să spun că nu îl văd ca pe un potential iubit.

Este un tip foarte drăguț și foarte mișto. Este un băiat cu care am ieșit și s-a întâmplat să fim fotografiați. Dacă vom ieși a doua oară, cu siguranță nu vom fi fotografiați. El nu locuiește în România. A fost o întâmplare să vină, a venit pentru festival (SAGA, n. red.)”, a mai spus Elena Chiriac pentru sursa amintită anterior.

Sursă foto: Arhivă/ Profimedia

Vezi și: Elena Chiriac: "am descoperit că am anxietate"

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni