• PRO TV
  • Mia Khalifa a stârnit imaginația fanilor cu ținuta transparentă purtată la Săptămâna Modei de la Paris

Mia Khalifa a stârnit imaginația fanilor cu ținuta transparentă purtată la Săptămâna Modei de la Paris

Mia Khalifa a stârnit imaginația fanilor cu ținuta transparentă purtată la Săptămâna Modei de la Paris

Mia Khalifa a încins atmosfera pe rețelele sociale când a dezvăluit ținuta pe care a purtat-o la Săptămâna Modei de la Paris. Lipsită de inhibiții, fosta actriță de filme pentru adulți a apărut la evenimentul de modă într-o rochie transparentă, cu sânii la vedere, atrăgând toate privirile. 

Mia Khalifa, în vârstă de 30 de ani, s-a numărat printre invitații aflați la defilarea de modă a designer-ului Ludofiv de Saint Sernin, din timpul Săptămânei Modei de la Paris. Asemenea celorlalte persoane prezente, fosta actriță de filme pentru adulți a optat pentru o ținută extravagantă, de inspirație gotică, care a uimit prin goliciunea sa.

Aceasta a ales să poarte o rochie din dantelă, extrem de transparentă, care i-a lăsat sânii complet la vedere. Pentru a echilibra goliciunea rochiei, Mia Khalifa a accesorizat-o cu o haină din blană și bocanci înalți.

Dacă la defilarea de moda cei prezenți au putut să-i vadă formele prin rochia transparentă, pe Instagram, vedeta a publicat o fotografie în care și-a acoperit sânii cu două emoticoane în formă de inimă. 

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni