• PRO TV
  • Tzancă Uraganu, mesaj pentru Dana Roba! Câți ani de închisoare cere artistul pentru agresorul ei

Tzancă Uraganu, mesaj pentru Dana Roba! Câți ani de închisoare cere artistul pentru agresorul ei

Tzancă Uraganu, mesaj pentru Dana Roba! Câți ani de închisoare cere artistul pentru agresorul ei

Dana Roba a oferit primul interviu după ce s-a aflat la un pas de moarte din cauza leziunilor multiple. Toți o susțin pe make-up artistă, iar Tzancă Uraganu nu face excepție! Manelistul este de partea ei și cere ca autoritățile să îi dea o pedeapsă uriașă agresorului.

La începutul lunii iunie, Dana Roba a fost bătută în cap cu un ciocan de către soțul său. Ajunsă la spital cu multiple leziuni, medicii nu i-au dat șanse la viață, dar printr-un miracol a reușit să supraviețuiască. A fost supusă unei operații pe creier care a durat nu mai puțin de 9 ore, iar acum, fiind într-o stare relativ stabilă, a putut să vorbească despre momentele cumplite prin care a trecut.

Fosta parteneră a lui Nicolae Guță a acceptat să ofere un interviu jurnaliștilor de la postul de televiziune România TV. I-a fost foarte greu să se uite la pozele cu ea și nu înțelege de ce soțul său a bătut-o cu o asemenea bestialitate, însă este convinsă de faptul că doar Dumnezeu a ajutat-o să rămână în viață. 

„Nu vreau să mă întâlnesc cu el și consider că legea își va face treaba așa cum trebuie, pentru că nu meritam să fiu bătută! Nu l-am înșelat niciodată, nu am avut pe altcineva! Nu înțeleg de ce m-a bătut în halul asta!(...) El a premeditat asta de duminică seara, pentru că eu nu aveam ciocanulăla în casă, cu care el m-a bătut! 

În momentul când ma bătea, țin minte clar că îi spuneam „Daniel, să știi ca tu nu dai în mine! Tu dai în Hristos! Tu dai în copilul lui Iisus și o să-ți pară rău pentru toate loviturile pe care mi le dai!” Și atunci se enerva și mai tare și mă lovea și mai tare! Mă călca cu picioarele pe față și mi-a zis: „Îți garantez că mori! O să mori! Du-te dr**u de pocăită că vei muri!”. Tot așa mă înjura încontinuu și am zis ‘Nu mor!”, a dezvăluit Dana Roba pentru sursa menționată anterior.

O țară înteagă a urmărit cazul tragic, iar printre cei care îi sunt aproape se află și Tzancă Uraganu. Într-un comentariu publicat pe Facebook, manelistul cere autorităților o pedeapsă uriașă pentru Daniel Balaciu, bărbatul care a mutilat-o cu ciocanul.

„Arestat 15 ani minim”, a fost comentariul scris de Tzancă Uraganu în cadrul unei postări pe Facebook.

Sursă foto: Arhivă

Vezi și: Tzancă Uraganu, spui tot sau îți ia gura foc?

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni