• PRO TV
  • Anamaria Prodan i-a dat interdicție lui Reghecampf! Ce nu mai are voie să facă fostul său soț

Anamaria Prodan i-a dat interdicție lui Reghecampf! Ce nu mai are voie să facă fostul său soț

Anamaria Prodan i-a dat interdicție lui Reghecampf! Ce nu mai are voie să facă fostul său soț

Ies la iveală noi detalii din culisele relației dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! După divorțul cu scandal, antrenorul de fotbal s-a ales cu cea mai dureroasă interdicție, iar impresara nu dă semne că ar vrea să îl ierte.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat după 13 ani de căsnicie, iar relațiile în care au rămas nu sunt deloc bune. După o serie de scandaluri și chiar bătăi în stradă, impresara i-a dat o interdicție dură fostului partener de viață. 

Potrivit unei surse din anturajul celor doi, contactată de jurnaliștii Click.ro, fostul antrenor al echipei Neftçi Baku din Azerbaidjan nu l-a mai văzut pe Bebeto de anul trecut, din septembrie, după ce s-a bătut în plină stradă cu fosta lui soție.

Anamaria nu l-a iertat și i-a interzis să îl mai caute pe Laurențiu Jr., așa că antrenorul de fotbal nu are cum să ia legătura cu băiatul, deși se pare că a încercat să îl contacteze de mai multe ori. 

„Laurențiu nu a mai vorbit deloc cu Bebeto, pentru că Ana nu îi dă voie. El nu are un număr de telefon al băiatului și nu îl poate contacta deloc. Din septembrie, de când cu bătaia, Laurențiu nu a mai vorbit cu el. A încercat să sune pe toate numerele de telefon pe care le știe, ale fiului său, dar sunt închise. Nu a mers la ușă la el, pentru că a vrut să evite un episod similar care a fost anul trecut…cu bătaia.

În plus, știți că băiatul nu este în țară. Ana duce băiatul în America să dea probe la o academie de fotbal, iar dacă îl primește, o să rămână acolo, se pare. De principiu, Laurențiu i-a dat acordul să meargă acolo, să își facă drumul lui îi viață”, a spus o persoană apropiată lor, pentru sursa menționată anterior.

Sursă foto: Arhivă

Vezi și: Anamaria Prodan: Nu am nevoie de stilist

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni