• PRO TV
  • Cristina Spătar, emoționată până la lacrimi de mesajul transmis de Andra  în ziua nunții

Cristina Spătar, emoționată până la lacrimi de mesajul transmis de Andra  în ziua nunții

Cristina Spătar, emoționată până la lacrimi de mesajul transmis de Andra  în ziua nunții

Pe 24 iunie, Cristina Spătar și partnerul ei, Vicențiu Mocanu, și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii somptuoase, la care au participat în jur de 500 de invitați. Printre aceștia s-a numărat și Andra, care a pregătit un moment special pentru mireasă, reușind să o emoționeze până la lacrimi. Iată ce i-a transmis cântăreața!

Cristina Spătar a avut parte de o nuntă ca în povești alături de afaceristul Vicențiu Mocanu. După ce i-a dăruit un bloc de ziua ei, cei doi s-au căsătorit în Râmnicu Vălcea în cadrul unei ceremonii cu fast, cum mulți visează să aibă. Cu peste 500 de invitați, petrecerea de nuntă a cântăreței a fost cu siguranță un succes, iar imaginile publicate de aceștia pe rețelele sociale stau drept dovadă.

Un adevărat succes au fost și momentele artistice pregătite la petrecerea de nuntă. Unul dintre acesta a fost susținut de Andra, care, înainte să cante pentru proaspeții căsătoriți, a transmis un mesaj emoționant pentru Cristina Spătar, care a înduioșat-o până la lacrimi:

„Aș vrea să vă spun că mă bucur foarte mult să fiu prezentă aici. O știu pe Cristina de foarte multă vreme și îi doresc tot binele din lume, toată fericirea din lume. Abia aștept să te îmbrățișez, să-ți spun că te iubesc. Până atunci sper că melodiile pe care le voi cânta să îți ajungă la suflet. Să fiți sănătoși, să fiți fericiți. Na, acum cântă, m-am emoționat”, a spus Andra, potrivit wowbiz.ro

La rândul ei, Cristina Spătar i-a transmis printre lacrimi Andrei că sentimentele sunt reciproce: „Și eu te iubesc!”, i-a spus aceasta.

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni