• PRO TV
  • Ce apariție! Adelina Pestrițu a întors toate privirile la botezul fetiței Andreei Antonescu: „Ești o zeiță!”

Ce apariție! Adelina Pestrițu a întors toate privirile la botezul fetiței Andreei Antonescu: „Ești o zeiță!”

Ce apariție! Adelina Pestrițu a întors toate privirile la botezul fetiței Andreei Antonescu: „Ești o zeiță!”

Adelina Pestrițu a bifat o nouă apariție de senzație și i-a făcut pe fanii din online să exclame: „ești cea mai frumoasă femeie din România”. Influencerul de succes și soțul ei, Virgil Steblea, au fost invitați la petrecerea de botez a fetiței Andreei Antonescu. 

Așa cum și-a obișnuit deja fanii, Adelina a arătat impecabil de sus până jos. Vedeta a întors toate privirile într-o rochie galbenă, cu corset și o crăpătură sexy pe picior. 

„Sunt geloasă tare în noaptea asta!”, a scris Adelina în dreptul imaginilor care au adunat zeci de mii de like-uri și sute de comentarii. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus)

„Ade, eu am ajuns la concluzia că ești cea mai frumoasă din România”, „Rochia e superbă, dar tu ai întrecut-o! Coafura te prinde și mă duce cu gândul la actrițele frumoase și cu clasă, din anii ’50 -‘60”, „Ești frumoasă, inteligentă, rafinată și educată. Ești eleganța personalizată. Nu mai e una ca tine în România. Ar trebui să ia de exemplu lumea”, „Ce bine îți stă în galben!”, „Nu se poate atâta frumusețe într-un om”, „Arăți fabulos ca de obicei!”, „Ai furat inimi! Superbă și de neînlocuit”, „Cea mai frumoasă femeie din România”, „Ești prea top”, „Divină”, „Ești o zeiță!”, „Coafura a fost atât de inspirată, încât rochia, în simplitatea ei, a devenit fabuloasă! Tu, superbă toată !”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de urmăritorii influencerului. 

Adelina are o comunitate impresionantă de fani pe Instagram, fiind urmărită de peste 1,8 milioane de persoane. 

Andreea Antonescu și-a botezat în weekend fetița, pe micuța Venice Victoria.
 



Artista a ales să facă botezul celei de-a doua fetițe tot la Mănăstirea Cașin din București, acolo unde cu 12 ani în urmă și-a botezat și primul copil, pe Sienna. Invitații s-au distrat apoi până în zori la un ballroom aflat lângă Pădurea Snagov. Cântăreața a ales o rochie diafană, ce i-a pus în valoare silueta, iar cele două „comori” ale sale au purtat rochițe roz și au arătat adorabil. 

Fotografii: Instagram Adelina Pestrițu


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni