• PRO TV
  • Tzancă Uraganu, moment neașteptat la o înmormântare! Ce i s-a cerut să cânte: „Asta e dorința”

Tzancă Uraganu, moment neașteptat la o înmormântare! Ce i s-a cerut să cânte: „Asta e dorința”

Tzancă Uraganu, moment neașteptat la o înmormântare! Ce i s-a cerut să cânte: „Asta e dorința”

Artistul nu cântă doar la nunți și botezuri, ci și la evenimente mai puțin fericite, iar de data aceasta a primit o cerere cel puțin neașteptată. Iată ce și-au dorit oamenii prezenți la înmormântare!

Tzancă Uraganu, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele din România, a fost prezent recent la o înmormântare, iar cererea pe care a primit-o a întrecut orice imaginație. Artistul se aștepta ca cei prezenți să dorească melodii triste, dar a ajuns să cânte o piesă de petrecere care ar fi fost preferata persoanei decedate.

Deși surprins de cerere, Tzancă Uraganu nu a stat deloc pe gânduri și a început să cânte ce i s-a spus. (Vezi imaginile cu artistul în galeria de mai sus)

„Așa cum spune nevasta lui. Asta este dorința ei, fraților”, au fost cuvintele spuse de cântăreț în videoclipul care a ajuns viral pe rețelele de socializare.

Tzancă Uraganu, oprit de polițiști și testat pentru consumul de substanțe interzise

Tzancă Uraganu, pe numele său real Andrei Velcu, a fost oprit de oamenii legii pentru a fi testat cu aparatul antidrog. Totul s-a întâmplat cu puțin timp înainte de a ajunge la un eveniment, iar momentul a fost filmat și distribuit mai apoi în mediul online. 

Pentru amuzamentul celor care îl urmăresc, cântărețul în vârstă de 32 de ani a făcut o glumă și a spus, de față cu poliștii aflați la fața locului, că nu mai consumase substanțe interzise de două ore, fiind curios de consecințe.

„Stați să vedem dacă ies drogurile de două ore de când nu m-am drogat. Adică nu sunt două ore, a trecut! Filmează aici ca să nu mă mai oprească 500 de polițiști, pentru că eu trebuie să ajung la concert, la eveniment și durează o oră, două treaba asta și nu e normal. 

Deci să vedem dacă este sau nu! Bineînțeles că a fost o glumă faptul că am zis ca nu m-am drogat de două ore! E negativ, deci vă rog frumos!”, a spus Tzancă Uraganu în clipul video publicat pe rețelele de socializare.
 

@tzzzancauraganu

BINEINTELES CA FOST O GLUMA FAPTUL CA AM ZIS CA NU M-AM DROGAT DE DOUA ORE ! ????️????️

♬ sunet original - tzzzanca uraganu ????


Sursă foto: Arhivă

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni