• PRO TV
  • Lux și eleganță la nunta Cristinei Spătar! Cum a arătat meniul ales de miri 

Lux și eleganță la nunta Cristinei Spătar! Cum a arătat meniul ales de miri 

Lux și eleganță la nunta Cristinei Spătar! Cum a arătat meniul ales de miri 

Pe 24 iunie, Cristina Spătar a îmbrăcat din nou rochia de mireasă pentru milionarul Vicențiu Mocanu, bărbatul alături de care spune că și-a găsit liniștea.

Cei doi s-au căsătorit deja civil pe 10 decembrie 2022, iar omul de afaceri spune că ei doi  se iubesc enorm și formează un cuplu extrem de armonios. În plus, acesta spune că își susține soția, o vede ca pe o femeie cu totul specială, cu un suflet minunat și crede mult în talentul ei.  Ceremonia religioasă și petrecerea de nuntă s-au organizat la Râmnicu Vâlcea, orașul soțului ei. 

Vezi imagini cu alesul Cristinei Spătar în Galeria Foto

Potrivit wowbiz, pentru petrecere a fost ales un locat extrem de elegant și luxos. Meniul este o combinație între preparatele sofisticate și cele tradiționale, cu sărmăluțele cu mămăligă la aduse la rang de delicatesă. Potrvit aceleiași publicații, Cristina Spătar a cerut și un candy bar bogat. Localul de lux a fost umplut de flori albe, iar mesele unde s-au servit bunătățile au fost decorate în același stil elegant, cu sticlă și ornamente naturale cu mult verde și alb. 
 
Nașii mirilor sunt Corneliu și Angela Botgros, fiul lui Nicolae Botgros, dirijorul orchestrei Lăutarii de la Chișinău, și Ion Paladi și soția acestuia, Veronica. 
 
Vezi în Galeria Foto cum arată soțul artistei, dar și poze în care apare Cristina Spătar 

FOTO: CRISTINA SPĂTAR INSTAGRAM/  VINCENTIU MOCANU INSTAGRAM 


VEZI ȘI VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni