• PRO TV
  • De ce nu doarme Liviu Vârciu în pat cu soția lui, Anda Călin

De ce nu doarme Liviu Vârciu în pat cu soția lui, Anda Călin

De ce nu doarme Liviu Vârciu în pat cu soția lui, Anda Călin

Liviu Vârciu și-a găsit fericirea în brațele Andei Călin în urmă cu mai mulți ani, iar de atunci formează un cuplu absolut superb. Cei doi se înțeleg foarte bine, mai ales că umorul este punctul forte al prezentatorului TV. 

Liviu Vârciu, cunoscut pentru personalitatea sa carismatică și aparițiile televizate, a stârnit curiozitatea fanilor săi în legătură cu o decizie neobișnuită legată de somnul său. Se pare că fostul membru al trupei L.A. nu doarme în același pat cu soția lui, iar acest lucru a generat numeroase speculații și întrebări din partea publicului.

Cu toate acestea, există o explicație simplă în spatele acestei decizii aparent neconvenționale. Liviu Vârciu a dezvăluit într-un interviu recent că el și soția sa au optat pentru acest lucru deoarece copiii celor doi au nevoie să doarmă în același pat cu mama lor:

”O țin pe mama lor (n.r. Anda Călin) un pic ocupată, că trebuie să doarmă cu ei și eu mai dorm singur. Îmi e tare greu. Îmi e greu să dorm singur. Câteodată îmi e dor de ea să vină în pat, însă facem cu schimbul.”, a declarat Liviu Vârciu.

Sursă foto: Liviu Varciu/Instagram

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni