• PRO TV
  • Cardi B, revoltată că fiul vitreg al miliardarului britanic aflat la bordul submersibilului dispărut s-a distrat la un concert

Cardi B, revoltată că fiul vitreg al miliardarului britanic aflat la bordul submersibilului dispărut s-a distrat la un concert

Cardi B, revoltată că fiul vitreg al miliardarului britanic aflat la bordul submersibilului dispărut s-a distrat la un concert

Cardi B s-a arătat șocată de atitudinea lui Brian Szasz, al cărui tată vitreg este miliardarul Hamish Harding și unul dintre miliardarii aflați la bordul submersibilului dispărut în Oceanul Atlantic. 

Artista a postat un filmuleț pe InstaStories în care îl critică pe acesta pentru că a mers la un concert al trupei pop Blink-182. 

Cardi B a spus că fiul ar trebui să fie „trist" la el acasă și să „plângă" pentru membrul dispărut al familiei sale.

Tânărul a distribuit o fotografie de la spectacolul din San Diego, în mijlocul misiunii de căutare a tatălui său vitreg și a celorlalți patru pasageri din submersibilul Titan. 

„Oamenii sunt ceva de genul: 'Ce ar trebui să facă? Să fie trist în casă? Ar trebui să se ducă să-l caute singur?"? Da", a spus ea, potrivit Page Six.

„Ar trebui să fii chiar lângă telefon așteptând să auzi noutăți. Ar trebui să fii acasă, trist. Să o îmbrățișezi pe mama ta și să o consolezi", a adăugat cântăreața.

Cardi B a pus asta pe seama faptului că miliardarul britanic nu este prea iubit de familia sa. 

„Nu este trist că ești un miliardar nenorocit și nimănui nu-i pasă de tine. Cum ar fi, tu dispari și familia ta merge să se distreze la concert. Aș prefera să fiu falită, sărăcă, dar să știu că sunt iubită!", a conchis ea.

Szasz a recunoscut că a participat la concert și că a luat în calcul și că oamenii îl vor critica pentru decizia sa. Tânărul a subliniat că a mers la spectacol pentru a uita pentru câteva clipe de tragedia care s-a abătut asupra familiei sale. 

„S-ar putea să fie de prost gust să fiu aici, dar familia mea ar vrea să fiu la spectacolul Blink-182, deoarece este formația mea preferată și muzica mă ajută în momentele dificile!", a scris el în postarea de pe Facebook, în care apărea zâmbind la concertul din San Diego. 

Un submersibil, care ducea turiști la epava Titanicului din adâncul Oceanului Atlantic, a dispărut duminică fără urmă de pe radar, iar de atunci au loc căutări intense pentru găsirea acestuia. 

CITEȘTE ȘI: Pasagerii de pe submarinul Titan tocmai au rămas fără oxigen. Experții cred că aceștia vor muri sufocați în somn

Submersibilul - numit Titan - trebuia să trimită mesaje echipei de la suprafață, aflată pe nava The Polar Prince, însă după doar o oră și 45 de minute după începerea expediției, a dispărut pur și simplu de pe radar. 

La bordul submarinului - care are drept tarif 250.000 de dolari de persoană -  se află cinci pasageri, printre care și miliardarul britanic Hamish Harding sau unul dintre cei mai bogați oameni din Pakistan, Shahzada Dawood.

Fotografii: Getty Images/ Facebook/ capturi TikTok

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni