• PRO TV
  • Alexandra Stan, diagnosticată cu o boală cumplită: „E foarte riscant”

Alexandra Stan, diagnosticată cu o boală cumplită: „E foarte riscant”

Alexandra Stan, diagnosticată cu o boală cumplită: „E foarte riscant”

Alexandra Stan, una dintre cele mai cunoscute artiste din showbiz-ul autohton, suferă de o boală autoimună gravă, care o împiedică să mânânce ce își dorește sau să își desfășoare activitățile după bunul plac.

Are o siluetă de invidiat și își permite să îmbrace orice, dar în spatele formelor de zeiță se află un lung șir de eforturi atât din punct de vedere psihic, cât și fizic. Alexandra Stan suferă de o boală foarte gravă, care o determină să mânănce doar alimentele prescrise în regimul său strict.

În cadrul unui interviu acordat recent, cântăreața a dezvăluit că suferă de tiroidita Hashimoto, o afecțiune care favorizează îngrășarea. Pentru a nu acumula kilograme în plus, diva a renunțat la gluten, zahăr și lactate, iar orele de sport sunt nelipsite în programul său zilnic. Nu doar stilul de viață sănătos o ajută să își mențină gretatea sub control, ci și medicamentele.

Recent, artista a participat la un eveniment monden, iar imaginile cu ea au stârnit multe reacții din parte fanilor. (Vezi în galeria de mai sus cum s-a îmbrăcat Alexandra Stan la petrecere)

Avem 10 kilograme în plus atunci când m-am întors din America. Mă îmbolnăvisem de glandă și eram dereglată total.

Eu am tiroidită Hashimoto autoimună, dar reușesc s-o țin în frâu în ultima vreme. Nu consum gluten, lactate, zahăr, soia, alcool, mai deloc. Cafeaua la fel mai puțin, doar una de dimineața, înainte beam 3-4 cafele pe zi. Eu cred totuși că medicamentul e baza. 

E foarte riscant să te bazezi doar pe alimentație. Iau Euthyrox de 50 mg, atât am luat de la început, nu-l înterup că nu vreau să risc”, a povestit Alexandra stan pentru jurnaliștii de la Click.ro.

Sursă foto: Arhivă

Vezi și: Alexandra Stan, ajutor pentru nevoiași

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni