• PRO TV
  • Tzancă Uraganu, alături de Cristian Popescu Piedone, după eliberarea din închisoare

Tzancă Uraganu, alături de Cristian Popescu Piedone, după eliberarea din închisoare

Tzancă Uraganu, alături de Cristian Popescu Piedone, după eliberarea din închisoare

Cristian Popescu Piedone a primit vestea pe care o aștepta de mai bine de un an: a fost eliberat din închisoare! În fața penitenciarului, fostul primar al sectorului 5 al Capitalei a fost întâmpinat de o mulțime de oameni care l-au aplaudat și care s-au bucurat pentru el. Mai mult decât atât, și Tzancă Uraganu a ținut să îi transmită un mesaj bunului său prieten.

Tzancă Uraganu nu s-a făcut niciodată remarcat pentru asocierile politice, însă astăzi a ținut să arate publicului său că are o relație strânsă cu fostul edil al Sectorului 5 al Capitalei. După ce a aflat că Piedone a fost eliberat din închisoare, manelistul a postat un mesaj în cadrul căruia și-a arătat bucuria pe care o simte în aceste momente. Mai mult decât atât, acesta a simțit să puncteze faptul că este prieten cu fostul primar. 

”Bine ai venit acasă, PRIETEN DRAG! Dumnezeu a văzut că nu e locul tău acolo! Piedone!”, a scris Tzancă Uraganu, pe Facebook.

La ieșirea din închisoare, Cristian Popescu Piedone a avut un discurs în care și-a arătat aprecierea pentru modul în care Dumnezeu l-a ajutat în rezolvarea cazului său:

”Nu mi-am pierdut speranța în Dumnezeu. Am spus Înalte Curți de Casație și Justiție că mai sus de această treaptă, a justiției din România, nu există decât Dumnezeu. La Dumnezeu eu m-am rugat să audă rugile mele pentru a face dreptate și pentru a deschide ochii judecătorilor, dacă sunt judecători drepți. Pentru că până la Înalta Curte nu am avut parte decât de acele culoare de care vorbiți toată ziua pe posturi, de acele comenzi, de acei scheleți în dulap ai anumitor judecători.”, a declarat Cristian Popescu Piedone, la ieșirea din închisoare.

Sursă foto: Tzancă Uraganu/Instagram, Cristian Popescu Piedone/Facebook

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni