• PRO TV
  • Dana Roba a reușit să vorbească! Femeia își aduce aminte cum a fost lovită cu ciocanul de soțul său

Dana Roba a reușit să vorbească! Femeia își aduce aminte cum a fost lovită cu ciocanul de soțul său

Dana Roba a reușit să vorbească! Femeia își aduce aminte cum a fost lovită cu ciocanul de soțul său

Make-up artista Dana Roba, desfigurată de soțul său în urmă cu două săptămâni, a fost operată pe creier 9 ore, iar medicii au făcut eforturi supraomenești pentru a-i reface mâinile zdrobite. De curând, femeia s-a trezit din comă și se pare că își amintește tot ce i s-a întâmplat.

Dana Roba se află la terapie intensivă de două săptămâni, după ce soțul său, Daniel Balaciu, a bătut-o cu bestialitate cu un ciocan. Tânăra, mamă cu două fetițe, a suferit multiple fracturi la nivelul membrelor inferioare și superioare, iar capul i-a fost pur și simplu zdrobit.

Recent, aceasta s-a trezit din comă și se pare că își aduce aminte ce i-a făcut partenerul său de viață. Potrivit unei surse din anturajul său, contactată de jurnaliștii de la Fanatik.ro, Dana Roba a deschis ochii, s-a ridicat din pat și a reușit să lege câteva cuvinte.

„A deschis ochii, s-a ridicat în fund și când a pus-o înapoi a vomat sânge. Ea vrea acasă, vrea să-și vadă fetele. A spus că vrea să se întoarcă să la fetițele ei să aibă grijă de ele. Este dorința ei cea mai mare. (..)

Dana are progrese, este conștientă și își amintește tot calvarul, tot ce i s-a întâmplat. Încă este sub tratamentul pe care l-a avut pana acum. A început să facă terapie la picioare în mod special. I-au fost scoase ghipsurile de la mână pentru a i se face raze. A avut practic zdrobite tendoanele și oasele de la mâni.

Vor medicii să vadă evoluția tendoanelor. Dacă oasele și tendoanele nu i s-au prins bine, va trebui operată”, au spus apropiații acesteia, potrivit sursei menționate anterior.

Sursă foto: Instagram

Vezi și: Anchete de ochii lumii la Protecţia Copilului

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni