• PRO TV
  • Mihai Rait: "Am fost somnambul vreo şapte ani"

Mihai Rait: "Am fost somnambul vreo şapte ani"

Mihai Rait: "Am fost somnambul vreo şapte ani"

Mihai Rait nu credea că va fi actor, până în momentul în care, după cum a mai povestit, Octavian Strunilă i-a dat încredere și i-a spus să își pună talentul în valoare.

În cadrul podcast-ului lui Mihai Bobonete, „Da, bravo”, actorul a împărtășit mai multe lucruri din viața lui. 
 
Mihai Rait are 43 de ani, este căsătorit cu Ana Maria din anul 2017 și au împreună au un băiețel, Alexandru.

Vezi mai multe poze cu Mihai Rait în Galeria Foto atașată 
 
Despre soția sa, Mihai Rait povestea:
 
 „Soţia mea nu vrea să iasă în evidenţă. Ne-am cunoscut la un spectacol de-al meu, de stand-up comedy. Eram vecini de blocuri, ne-am văzut la un spectacol, ne-am plăcut şi aşa s-a născut povestea noastră de dragoste, care s-a finalizat cu o căsătorie. Suntem finii lui Bobo, Mihai Bobonete, cu care mă ştiu din copilărie!”
 
Puțini știu că în trecut, Mihai Rait și-a încercat norocul în domeniul medicinei. Actorul s-a înscris la o școală postliceală și, după ce a terminat cei trei ani ai instituției de învățământ, s-a înscris la mai multe facultăți, fără legătură cu actoria. A dat admiterea la Facultatea de Management Turistic și Comercial, din cadrul Universității Creștine Dimitrie Cantemir Constanța, iar în momentul în care a ajuns acolo, a simțit că nu este locul lui.
 
Actorul a povestit pentru Adevărul și despre faptul că a avut o perioadă în care era somnambul:
 
"Am fost somnambul vreo şapte ani. Mă jucam cu frate miu şi am căzut, am dat cu capul de marginea patului. Am avut dereglări ale somnului serioase. Alergam prin casă şi prin curte noaptea. În clasa a IV-a m-au găsit cu un cuţit în mână, învăţasem să tai găini, mă punea bunică miu, şi într-o noapte m-am trezit, m-am dus la bucătărie şi am luat cuţitul cu mâner verde şi mă plimbam prin curte: „Mamaie, adu  bre găina să o tai. Îţi dai seama cum a fost!"

Mihai Rait  joacă în "Las Fierbinți", dar și în noua producție marca PRO TV, în serialul Groapa. Povestea este una captivantă, din lumea dură a mafiei, cu familii influente. În noul serial cu actori remarcabili, numit "Groapa", acțiunea are loc pe malul Dunării, la Giurgiu. Filmările au început de curând, iar serialul "Groapa" are la baza un format turcesc de succes - "Ciukur".

FOTO: Instagram Mihai Rait

Vezi și video:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni