• PRO TV
  • SAGA pregătește o surpriză pentru cei singuri și dornici de distracție: LOVE ISLAND de Festival

SAGA pregătește o surpriză pentru cei singuri și dornici de distracție: LOVE ISLAND de Festival

SAGA pregătește o surpriză pentru cei singuri și dornici de distracție: LOVE ISLAND de Festival

SAGA este cel mai mare festival desfășurat în București! Anul acesta, participanții vor avea parte de o experiență complet diferită, pe Aeroportul Romaero, în perioada 23-25 iunie. Muzică, atmosferă, adrenalină și, de ce nu, fluturi în stomac - acestea sunt ingredientele cu care SAGA te așteaptă în 2023!

SAGA Festival pregătește cea de-a treia ediție, ce va avea loc în perioada 23-25 iunie, la Romaero Băneasa, un eveniment cu peste 150 de artiști, producție impresionantă, scene grandioase, surprize și multă distracție pe durata celor trei zile de show memorabile pentru cei peste 200.000 de festivalieri care vor fi așteptați la București.

Mai mult decât atât, SAGA a pregătit o surpriză celor care visează la o poveste de dragoste, care își doresc o nouă experiență amoroasă sau care, pur și simplu, s-au săturat de singurătate : LOVE ISLAND de Festival! 

La punctele de acces ale Festivalului, sunt pregătite 4 tipuri diferite de brățări în ediție limitată, fiecare dintre ele având câte un mesaj specific, extrem de tentant pentru tinerii care visează la o experiență unică!

Brățara roz 

Brățara roz este destinată oamenilor singuri care își doresc să se distreze, să danseze și care nu se tem de necunoscut! 

Brățara portocalie

Brățara portocalie are o altă poveste! Aceasta îți pune la încercare capacitățile de flirt și te îndeamnă să te lași abordat de alți purtători ai accesoriului.

Brățara albastru deschis 

Brățara albastru deschis oferă o doză de adrenalină și spontaneitate festivalierilor care sunt pregătiți să se cupleze pe ringul de dans.

Brățara albastru închis 

Mesajul acestei brățări este unul după care te poți ghida atât în viață, dar mai ales la un festival: gândește mai puțin, simte mai mult!

Cele patru brățări de festival nu doar că au un design extrem de interesant, care te scoate din anonimat, ci te ajută și să întâlnești mai repede posibilii pretendenți! În fiecare zi de festival, norocoșii purtători ai accesoriilor colorate vor primi o notificare prin intermediul aplicației SAGA, care îi va conduce direct pe una dintre scenele uimitoare ale celui mai mare festival din București.

În prima zi a festivalului, cei cu brățări roz și albastre închis vor fi invitați la una dintre scene, prin intermediul aplicației.

În cea de a doua zi, norocoșii cu brățări portocalii și albastre deschis au parte de o experiență unică, pe o altă scenă.

Duminică, în cea de a treia zi a festivalului, toți cei care au la mână brățările în ediție limitată vor avea șansa să se întâlnească.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni