• PRO TV
  • Ea este cea mai căutată femeie din Europa. Ce acuzații i se aduc Taniei Gomez, supranumită și „regina drogurilor”

Ea este cea mai căutată femeie din Europa. Ce acuzații i se aduc Taniei Gomez, supranumită și „regina drogurilor”

Ea este cea mai căutată femeie din Europa. Ce acuzații i se aduc Taniei Gomez, supranumită și „regina drogurilor”

Arată ca un fotomodel, pozează cochet în fața camerei, dar, conform poliției, Tania Gomez este un membru extrem de periculos al mafiei drogurilor. Potrivit jurnaliștilor de la Bild, suedeza de 30 de ani este cea mai căutată femeie din Europa la ora actuală. 

Poza ei apare pe site-ul Interpol, iar cei care dețin informații despre ea sunt rugați să sune de urgență la poliție.  

Potrivit anchetatorilor, Tania Gomez a transportat kilograme de droguri, dar și milioane de euro, în numerar, pentru dealeri din toată Europa.

Suedeza, care care s-a ales cu titulatura de „regina drogurilor”, conducea o organizație de salvare a animalelor, pe care o folosea ca paravan în afacerile sale necurate. Pe contul de Facebook al asociației Hundgarin, pe care nu s-a mai înregistrat nicio activitate din decembrie 2020, Tania poza în mare iubitoare animale. 

În timpul unui raid la un schimb valutar din capitala Suediei, în primăvara lui 2021, polițiștii au găsit mai multe pungi din plastic pline cu bani. Sumele uriașe proveneau din vânzarea drogurilor. Toate pungile aveau o etichetă scrisă de mână cu numele suedezei. 

Anchetatorii presupun că cel puțin 16 organizații criminale au folosit „serviciile de curierat” ale Taniei.

După raid, tânăra de 30 de ani s-a făcut nevăzută și este căutată de poliție din martie 2021. Împotriva suedezei a fost emis un mandat de arestare la nivel european, sub acuzațiile de trafic de droguri și spălatre de bani. 

Pe pagina Europol, Tania este cea mai căutată femeie din Europa. Anchetatorii au strâns o mulțime de probe împotriva Taniei în cursul anchetei Encrochat, potrivit sursei menționate mai sus. Suedeza are ochi căprui, are 160 cm, vorbește spaniolă și suedeză.

Fotografii Europol/ Facebook Hundgarin

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni