• PRO TV
  • (P) Cum să îți alegi un laptop performant și să te încadrezi într-un buget stabilit

(P) Cum să îți alegi un laptop performant și să te încadrezi într-un buget stabilit

(P) Cum să îți alegi un laptop performant și să te încadrezi într-un buget stabilit

Alegerea unui laptop poate deveni o adevărată provocare, mai ales dacă lucrezi într-un domeniu care nu-ți permite să folosești dispozitive neperformante. Însă, dacă vrei să te bucuri de precizie sporită și productivitate la locul de muncă trebuie să acorzi o atenție deosebită etapelor de achiziție.

Ce trebuie să ai în vedere, dar și care sunt modelele pe care merită să le iei în considerare poți descoperi în rândurile de mai jos!

Aspecte pe care trebuie să le urmezi înainte de a face achiziția 

Achiziția unui laptop nu trebuie să fie o decizie de moment, ci să reflecte întocmai nevoile și preferințele tale. 
 
Înainte de a te decide asupra modelului și a caracteristicilor tehnice ideale e indicat să urmezi câteva etape esențiale și anume: 
 
  • Gândește-te la felul în care va fi folosit laptopul - Îl vei utiliza doar pentru anumite proiecte personale sau îl vei supune unor sarcini mult mai complexe? Trebuie să ai în vedere scopul utilizării pentru a te bucura de rezultatele dorite. Dacă apreciezi funcționalitățile moderne, o variantă pe care o poți lua în considerare este Dell 7720
  • Stabilește un buget - În general, laptopurile refurbished reprezintă alegeri avantajoase atât din punct de vedere financiar, cât și tehnic. Totuși, chiar dacă nu va fi nevoie să investești foarte mult, e indicat să-ți setezi un buget corespunzător așteptărilor în materie de funcționalitate și siguranță. 
  • Cere părerea unui specialist - Dacă luarea unei decizii devine mult prea copleșitoare, nu ezita să întrebi un profesionist în domeniu. Cere-i părerea și ține cont de sfaturile pe care ți le oferă. 
  • Ia în calcul reputația brandului - Citește recenzii și interesează-te cu privire la capacitățile fiecărui model în parte. Raportează-te și la ceea ce îți dorești mai exact în timpul utilizării pentru a te putea hotărî asupra unei variante. 

Modele ideale pentru orice buget 

 
Lucrezi în domeniul editării video sau arhitecturii, dar nu ai găsit încă un laptop performant, la un preț accesibil? Adevărul este că piața oferă opțiuni diverse, care mai de care mai ingenioase. Totuși, nou nu înseamnă neapărat mai bun sau mai ușor de folosit. Laptopurile refurbished precum Dell 7720 se numără printre cele mai apreciate investiții, tocmai pentru că: 
 
  • Se pretează oricărui buzunar - Spre deosebire de un laptop nou, unul recondiționat îți oferă posibilitatea de a salva resurse importante. Vei reuși să te încadrezi fără probleme în bugetul stabilit și în același timp să ai parte de avantaje funcționale diverse. 
  • Pot fi personalizate cu ușurință - Dacă alegi un furnizor specializat, vei avea ocazia de a-ți configura dispozitivul în funcție de preferințe. Contra cost poți opta pentru sistemul de operare dorit sau protecție antivirus. 
  • Prezintă un aspect îngrijit - Laptopurile refurbished trec printr-un proces complex de reparare. Indiferent că alegi Dell 7720 sau Dell precision 7540, design-ul nu îți va crea probleme. E posibil să prezinte urme de uzură, dar insesizabile. 
  • Majoritatea modelelor au fost utilizate de companii sau corporații - Ceea ce garantează inevitabil o performanță ridicată. Modelele recondiționate sunt adesea returnate de organizații care își doresc să își actualizeze gama și redistribuite prin intermediul unei persoane juridice autorizate. Vei avea siguranța că respectivul dispozitiv a fost folosit și întreținut ca la carte. 
  • Vin însoțite de garanție - Care se poate extinde pe un an sau doi, în funcție de producător, ceea ce elimină din start riscurile aferente unei situații neprevăzute. Dacă ai optat pentru un laptop Dell precision 7540 și întâmpini dificultăți tehnice poți rezolva imediat problema, fără investiții suplimentare. 
 
Dacă vrei să achiziționezi un laptop performant la un preț avantajos, nu ezita să optezi pentru variantele refurbished! 
 
Sunt ideale pentru cei care apreciază calitatea și vor să le utilizeze în scop profesional. Prezintă caracteristici tehnice ingenioase și pot fi personalizate în funcție de preferințe. 
 
Alege să îmbini utilul cu plăcutul chiar și în materie de tehnologie!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni