• PRO TV
  • Soțul lui Carmen Grebenișan își dorește să meargă la Survivor România: „O să plec eu acum!”

Soțul lui Carmen Grebenișan își dorește să meargă la Survivor România: „O să plec eu acum!”

Soțul lui Carmen Grebenișan își dorește să meargă la Survivor România: „O să plec eu acum!”

Carmen Grebenișan se poate declara o femeie cu adevărat împlinită! Vedeta nu doar că are o carieră absolut uimitoare în online, dar se bucură și de iubirea necondiționată a soțului ei, Alex Militaru. 

Carmen Grebenișan și Alex Militaru formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi au trecut printr-un real test de iubire anul acesta, atunci când vedeta a acceptat provocarea Survivor România 2023. Deoarece a dat dovadă că întrunește toate calitățile unui adevărat supraviețuitor, blondina a petrecut 5 luni în Jungla Dominicană, departe de familie, prieteni și soț. În tot acest timp, Alex Militaru a susținut-o și a așteptat-o pe partenera lui cu brațele deschise.

În cel mai recent interviu acordat de cuplu, Alex Militaru a recunoscut că și-ar dori să meargă și el la Survivor. Bărbatul a ținut să sublinieze că nu emisiunea în sine a fost o problemă, ci faptul că a stat despărțit de soția lui timp de 5 luni.
 

Întrebare pentru soț: O mai lași să plece undeva?

Alex: Da, normal. Dar cred că o să plec eu înainte.

Unde o să pleci?

O să plec, acum, la „Survivor". Îmi doresc! A fost destul de grea distanța asta. Au fost cinci luni. Dacă erau mai puține, era OK. Nu cred că vom mai sta, vreodată, o perioadă atât de mare despărțiți, asta e clar!”, a fost dialogul purtat de Alex și reporterul Click.ro. 

Carmen Grebenișan a reușit să își depășească orice limită și să se califice în Finala Survivor România 2023. Întreaga experiență a fost una nouă, interesantă și plină de provocări pentru influenceriță, care a recunoscut că s-a simțit extraordinar în Republica Dominicană. 

Sursă foto: Carmen Grebenișan/Instagram, Alex Militaru/Instagram, Arhivă PROTV

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni