• PRO TV
  • Cum a reușit John Goodman să slăbească 90 kg în 3 ani. Ce dietă a ținut

Cum a reușit John Goodman să slăbească 90 kg în 3 ani. Ce dietă a ținut

Cum a reușit John Goodman să slăbească 90 kg în 3 ani. Ce dietă a ținut

În vârstă de 71 de ani, John Goodman nu încetează să își uimească fanii cu noul său look. Actorul, care s-a luptat ani de zile de zile cu kilogramele în plus și dependența de alcool, a reușit să slăbească 90 de kilograme în 3 ani, iar acum arată cu totul diferit.

Goodman a avut mai multe tentative de a slabi de-a lungul timpului, însă dependența de alcool l-a împiedicat. Însă, din 2007 a reușit să își învingă această dependență, iar acum cu ajutorul unui antrenor de fitness și-a schimbat radical înfățișarea.

Sursa foto: GETTY IMAGES

Daily Mail a aflat cum a reușit actorul să scape de kilogramele în plus. Goodman a urmat dieta mediteraneană, care se bazează pe mult pește, oleaginoase, ulei de măsline, fructe și legume. De asemenea, face sport de 6 ori pe săptămână – folosește o bicicletă eliptică și o bandă de alergare pentru a face 10.000-12.000 de pași zilnic.

Vezi si: Dieta mediteraneană. Cum funcționează și care sunt secretele uneia dintre cele mai sănătoase cure de slăbire din lume




Actorul a vorbit în trecut despre tentativele sale eșuate de a slăbi. “În trecut, dispăream din peisaj vreo 3 luni, slăbeam 20-30 de kilograme, dar apoi mă întorceam la vechile obiceiuri. De data asta m-am hotărât să fiu disciplinat și să fac lucrurile diferit, încet. Să fac sport, să fac mișcare. Ajung la vârsta la care nu îmi mai permit să stau”, spunea în 2016 actorul.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni