• PRO TV
  • Roxana Nemeș le-a arătat fanilor piscina casei sale: „Un alt vis împlinit!”

Roxana Nemeș le-a arătat fanilor piscina casei sale: „Un alt vis împlinit!”

Roxana Nemeș le-a arătat fanilor piscina casei sale: „Un alt vis împlinit!”

Roxana Nemeș este în culmea fericirii de când a finalizat construcția casei sale și s-a mutat la curte. Artista și-a mai împlinit un vis după ce meșterii i-au amenjat o piscină de toată frumusețea în fața vilei. 

Roxana Nemeș și soțul ei, afaceristul Călin Hagima, au făcut nunta în septembrie 2021, iar anul următor au început construcția unei vile cu etaj. În tot acest timp, cântăreața i-a ținut la curent pe fanii ei cu stadiul lucrărilor și a cerut inclusiv sfaturi de la ei. 

Anul acesta, cuplul s-a mutat în casa nouă, iar Roxana le-a făcut și un tur al locuinței urmăritorilor ei. 

La parter, vedeta are o sufragerie spațioasă, o bucătărie la fel de mare, iar la etaj sunt mai multe dormitoare și băi. La subsol, Roxana are un dressing impresionant. 

„Misto tare sentimentul de a sta cum vrei tu, de a face ce vrei tu… în curtea ta. În intimitatea ta. Iubesc. Am trăit de când eram mică la casă. Mi-am dorit extraordinar de mult să ne mutăm la casă, pe pământ. E cel mai fain sentiment când ești plecat oriunde, să-ți dorești să ajungi cât mai repede acasă! La piscină mă găsiți toată vara!”, a scris Roxana pe Instagram.

Cântăreața și-a făcut și un mic colț de Rai în curte, iar punctul de atracție este piscina. Vedeta a postat și câteva imagini de la piscină și și-a etalat silueta fără cusur. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus)

„Un alt vis împlinit! Locul unde îmi găsesc tot zenul din lume. Acasă. (…) Gata, nu mai plec de acasă!!”, a scris Roxana în dreptul imaginilor care au adunat mii de like-uri. 

Fotografii: Instagram Roxana Nemeș

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni