• PRO TV
  • Scout, fiica lui Demi Moore, într-o ținută pe care nu multe femei ar avea curaj să o poarte. Cum au surprins-o paparazzii

Scout, fiica lui Demi Moore, într-o ținută pe care nu multe femei ar avea curaj să o poarte. Cum au surprins-o paparazzii

Scout, fiica lui Demi Moore, într-o ținută pe care nu multe femei ar avea curaj să o poarte. Cum au surprins-o paparazzii

Scout LaRue Willis știe cum să atragă atenția atunci când iese din casă. Fiica lui Demi Moore și a lui Bruce Willis este adepta ținutelor excentrice și se afișează în haine pe care nu multe femei ar avea curaj să le poarte. 

Recent, actrița în vârstă de 31 de ani, a ieșit pe stradă într-o pereche de pantaloni transparenți din dantelă neagră, un corset decoltat, pantofi roșii și un cardigan roz. 

Deși pantalonii erau transparenți și lenjeria intimă la vedere, Scout a ales să poarte tanga. Vedeta a participat la un eveniment care s-a ținut într-un magazin de lenjerie intimă din Echo Park, California. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Ea fost fotografiată de paparazzii în timp ce se îndrepta către mașina ei alături de o prietenă. Fiica lui Demi Moore a zâmbit în permanență și n-a fost deranjată de blițurile fotografilor. 

Tânăra are o relație specială cu părinții ei. Scout îi este aproape tatălui său, Bruce Willis, care a fost diagonosticat în urmă cu un an cu afazie. Starul din „Greu de ucis” suferă de demență fronto-temporală. Deși nu este o boală în sine, acest tip de demență afectează lobii frontali și temporali ai creierului. Printre simptomele cele mai frecvente se numără anxietatea, depresia, dificultățile de comunicare și tulburările de comportament.

Recent, Scout a postat pe contul de Instagra, o fotografie alături de tatăl ei și un mesaj emoționant. „Mă simt atât de norocoasă că acest om incredibil este tatăl meu!”, a scris actrița pe contul de socializare.  

Demi Moore și Bruce Willis au divorțat în anul 2000 și au împreună trei fete: Rummer, Scout și Tallulah. 

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni